Főoldal » Strasbourgi ügyek beadása! Magyar ember sérelmei bíróságokon!

Strasbourgi ügyek beadása! Magyar ember sérelmei bíróságokon!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Strasbourgi esetek, strasbourgi kérelem beadása ma a magyar emberek számára egyre gyakrabban fontos kérdés.

Mennyit ér a magyar ember élete, eltöltött évek a bíróságon?

Milyen kártérítésre számíthat a fiatalságát vesztő tizenéves gyermek, vagy a lakását elvesztő család?

Konkrét tapasztalataink igazolják, hogy a strasbourgi kérelem, strasbourgi ügyek első körös elbírálása felgyorsult.. (Szürő szekció stb.)

Ma már az emberek számára ismert információ, hogy a Strasbourgi kérelem csak alaposan átgondolt, érdekvédelmi szempontból indokolt esetben benyújtható.

Sok magyar kérelem formai okok miatt, érdemi átgondolás nélkül elutasításra került az elmúlt években. Strasbourgi ügy ne google és facebook háttérrel legyen átgondolva a magyar családoknál!

Strasbourgi ügyekben a megfelelő jogvédelem, a szakemberek részvétele lényeges, mivel nincs állami jogi segítség ezen esetekben.

Ma még találkoznak szakembereink 13 éves közös tulajdon megszüntetése, vagy 8 éves vagyonmegosztás perekkel a magyar emberek bíróság előtti eseteiben.

A strasbourgi kérelmek beadása ügyeiben, azok egy komoly része inkább morális elégtételt jelent a végén, sem mint teljes kártalanítást!

Különös figyelmet érdemelnek a tulajdonhoz való jog sérelmei, a jövedelemhez való jogok sérelmei.

Hasonlóan érdekes téma a panaszokban a tisztességes eljáráshoz való jog sérelmei, azok mértéke.

Magyarországra ma a 2014 – 2015 évben beadott ügyek érkeznek meg, jellemzően egyezségi ajánlatot tartalmazó határozattal az ECHR-től!

Ezekben változó mértékű összegeket lát indokoltnak az ECHR, így a kisösszegű 1500 euro sem ritka, de találkoztak kollégáink több millió forintnak megfelelő strasbourgi határozattal is az utóbbi hónapokban!

Külföldön élő magyarok életében megjelentek a más európai tagállamokban bekövetkezett sérelmek elleni strasbourgi ügyek!

Magyar ember emberi jogi jogsérelmei miatt akár más európai tagállammal szemben is indíthat eljárást! (Fogvatartás körülményei, bírósági eljárás hibái, tulajdon elvesztése stb.)

Munkatársaink, kollégáink nagy körültekintéssel vesznek részt a magyar embereket külföldön ért jogsérelmek ügyeiben! (Érzékeny az eljárásokban tanúsított feltételek kérdései még Hollandia, vagy Olaszország eseteiben is.)

Fontos információ, hogy a 6 hónapot nagyon komolyan tiszteletben kell tartani, s itt nem a postázás időpontja lesz érdekes!

Kérjen időpontot: 06-302-164-102 (10-18h munkanapokon) Jelentkezzen be e-mail-ben: peresugyek@index.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.