Főoldal » Szülők élete, szülők szemtől szemben vitáikban, perekben!

Szülők élete, szülők szemtől szemben vitáikban, perekben!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Szülők válás előtt, válás közben és válás után képesek késhegyre menő jogvitákat folytatni, ha nem megfelelő szakemberhez fordulnak.                 A bírósági per közel sem a minden, csak maga a szükséges rossz!

Szülők közötti vita megoldását maguk a szülők tudják leghatékonyabb megoldással megadni. (Nők számára segítőkész ügyfélszolgálattal állunk rendelkezésükre!)

Ki ne hallott volna az utolsó közös ingatlant váratlanul eladó apákról, majd a volt élettárs számára a láthatást fenyegetéssel, jogi trükökkel akadályozó magatartással a kiskorú gyermek furcsa nyilatkozatairól?!

 

Válás előtt, válás alatt legfontosabb a türelem és a szakemberekkel közösen kidolgozott, részletes válóperes egyezség! Számíthat ránk!

 

Ma sem ritka az élettársi szétválás után a nő megalázott helyzete, ahol a semmiből kell helyreállítani az anya jogait!

Egy rosszul sikerült elköltözés végén, még az állandó lakcím megadása is problémát jelenthet a nehéz helyzetbe lévő anyának.

Igazán veszélyes a nő számára – szülői jogai viták miatt – a nagy vagyoni különbséggel létrejött élettársi kapcsolat lehet elsődlegesen.

 

Szülők szemtől-szemben válás alatti vitáiban a részleteknek a tárháza széles,, sok apró kompromisszumból lehet egy megnyugtató záróegyezség!

Alapos szakmai munkánkkal egy megnyugtató szülők közötti válási egyezség akár több oldalas és sok pontból álló is lehet! (Pl. különfoglalkozások költségviselése, rövidebb külföldi utak rendjének átgondolása stb.)

Két külön országban élő szülő esetében az aprólékosság, részletekben szakszerű konfliktus megoldás a munkánkban még nagyobb hangsúlyt kap. (Válás után egyik szülő külföldön él. stb.)

 

Nők válás előtti szülői felügyelet, szülői jogok vitáiban az anya ne pereskedni akarjon, hanem szakembereinkkel a részletes és alapos megnyugtató egyezséget érje el, még a válóperes beadványok előtt!

Részletes és szakmailag kidolgozott egyezség sokkal több mozgásteret adhat a nőnek, mintha csak a bírósági ítéletre vár!

Szülői jogok gyakorlása egyezségekben olyan tételekben is meg tudnak állapodni a felek, amely ítéletben nem lenne elvárható. (Téli időszaki ruhafejlesztés, báli ruha beszerzése stb.)

 

Szülők vitái elsősorban egymásról szólnak, s ezért a pereskedés csak tovább szítja az indulatokat.

Gyermek érdekét az anya részéről – szakembereinkkel közösen végzett – tartalmas válási egyezség elérése szolgálja!

Válásnál számít a költség – válási mediáció, takarékos válóper hatékony, olcsóbb!

 

Modern nő, modern anya válása ma a tiszta válóper, takarékos válás!     Felkészült szakemberek várják irodánk ügyfélfogadásán!         

Folyamatosan dolgozó anyák, túlterhelt nők, vállalkozó feleségek, Európában élő nők  kérésére 2018-ban válások eseteiben szakembereink egy hónapban több alkalommal szombaton válás ügyeletet biztosítanak11h-16h között Budapest belvárosában!

 

Bejelentkezés: 06/305/992-842 (munkanapokon 10h-19h szombati napon 10h-14h)  E-mail: válási ügyek    valaskozpont@index.hu,   szülői jogok és vagyoni viták   valoperek@gmail.com

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.