Főoldal » Tiszta válás, takarékos válóper a nő, a gyermek érdeke ma váláskor!

Tiszta válás, takarékos válóper a nő, a gyermek érdeke ma váláskor!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Tiszta válás, egyszerű válóper, takarékos válás a házasságból kilépő asszonyok, 30+feleségek lehetősége ma.       Okos válás nem a válóperes keresettel kezdődik el!

Külföldön élő nők, külföldön dolgozó nők számára időszakos szombatonkénti válás ügyelet, válóper ügyelet biztosított szakembereink részéről!

Hazautazás, házasság válsága egy időpontban jobban elérhető a 30+feleség, 40+ feleség számára.

 

Egy kávé mellett érdemes átgondolni a tiszta válóper lehetőségét! Keressen bennünket!

 

Az új perrendtartás azokból a válóperes bírósági tapasztalatokból indult ki, mely szerint sok és felesleges  a jogviták ilyen mértékű átalakulása válóperré, hosszas vagyonmegosztási pereskedéssé.

Ma már a tiszta válás nem a rögtönzött kereset beadásával kezdődik el.

  Komplex válási tanácsadás, majd megfelelő válási stratégia, megfelelő válási kommunikáció vezethet el a kiegyensúlyozott, méltányos válási egyezséghez!

Válóper ügyvéd nélkül, egy megnyugtató válóperes előkészített egyezség esetén, ma valóság a válófélben lévő nők számára!

 

Folyamatosan jelentkeznek vidékről és Budapestről a 30+feleségek, 40+feleségek a válás ügyfélszolgálatunkon. Válás kérdései között a TOP 10 között van a tiszta válás, takarékos válóper hogyan zajlik, mi a takarékos válóper menete?!

Külön válóper ügyelet, válás ügyelet áll rendelkezésre időszakonként a hazautazó, külföldön élő és válásra készülő nők számára irodánk szakmai hátterével.

Számukra két hazautazás között a komplex válóperes tanácsadás után, a feleség számára lesz idő okos, jó döntést hozni saját válási döntéseiben. (Ingatlanok sorsa, üzletrészek sorsa, érvek a kapcsolattartásban stb.)

 

Érdemes átgondolni válás előtt, hogy miért ajánljuk a tiszta válást, a tiszta válóper lehetőségét szakmai munkánkkal!

Házasságkötésnél nem állt ügyvéd a felek két oldalán, pedig jogok és kötelezettségek vállalása történt ott egy “boldogító igen” kimondásakor – akkor a válás is lehet takarékos és tiszta!

(VÁLÁS MENETE – NŐ VÁLÓPERE SZAKMAI MAGAZIN)

 

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.