Főoldal » Válás és vagyonmegosztás először mindig válási mediátorral!

Válás és vagyonmegosztás először mindig válási mediátorral!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Nyaralás előtt, közös nyaralás alatt a lappangó házastársi feszültségek kitörnek, a nyaralás új kapcsolatokat indít el s régieket tesz elviselhetetlenné – mondják a válási mediációra jelentkezők évről-évre.


Maguk az érintettek sincsenek teljesen tisztában azzal, mi miért romlik el adott pillanatban?!


 Jobb a kölcsönös vesztes helyett kölcsönös nyertesnek lenni még a válás, vagyonmegosztás nehéz élethelyzetében is.


Ezért állítható a legpraktikusabb tanács: Válás előtt, válás megindításakor először mindig a válási mediátor előtt és szakértői munkájával fogjunk a nehéz kérdések egyeztetésének.


 


Bizonytalanság, illetve a párbeszéd megindítása érdekében az első tanácsadás. ügyáttekintés a válási mediátor szemléletével segít eldönteni van-e értelme párkapcsolati mediációnak, vagy marad a válás visszavonás szándéka nélkül!


A válási mediátor a TFKKE módszertan szerint (magyar gyakorlatra épül) az értékkiegyensúlyozott egyezségekre törekszik, kerülve az egyik fél, vagy másik fél önként vállalt aránytalan kárainak létrejöttét.


Irodánk az egész nyár alatt folyamatosan biztosítja a válságba jutott házasságokhoz a szakembereket és a szakmai megoldásokat!


Válás és vagyonmegosztás – szakértő Felsőfokon Bíró M. Márton


Bejelentkezések fogadása: 06-306-377-164


 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.