Főoldal » Válás, Vagyonmegosztás különbsége az ADR válástól

Válás, Vagyonmegosztás különbsége az ADR válástól

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A válás előtt a családon belüli ADR mediáció szakértőkkel sok válás megelőzhető. Ahol azonban túljutott egy ponton a felek eltávolodása ott párbeszéd helyreállítása jelentősen megnehezítetté válik.


EMV ELSŐ MAGYAR VÁLÁSI INTÉZET – Házasságon belüli ADR vitarendezés


Válás, vagyonmegosztás olyan krízis, amely minden résztvevő életében mély nyomot hagy – “válás után már nem ugyanaz az ember leszel”!


PERMEGELŐZŐ ÉS PERES SZAKÉRTŐI IRODA – Eljárások perek előtt, vitarendezés perek közben szakértőkkel!


ADR válás, ADR vagyonmegosztás a válás okosan, gyorsan szinonimáit adja, még akkor is, ha a jogszabály adta időkeretben több együttes feldolgozó, jogvitarendező ülésre kerül sor. Vagyonmegosztás pontosan és korrekt módon az ADR vagyonmegosztás közben valósulhat meg, mivel a méltányos döntéseknek a egymás felé ebben az eljárásban helye van – mindenféle kényszer, magyarázkodás nélkül.


Tapasztalat a válások gyakorlatában, hogy ha a vagyonra nézve az ADR válás létrejött, a gyermekelhelyezés, gyermektartásdíj kevesebb meglepetést okoz.


ADR válás, ADR vagyonmegosztás a lényegre koncentrál, közös pontokról rugaszkodik el, teret adva a felek nehezen bizonyítható, de életszerű látásmódjának, történéseinek.


Döntsön jól, döntsön minden jogvitában az ADR eljárások mellett!


SZAKÉRTŐK – ELSŐ KÉZBŐL


 Válás, vagyonmegosztás, gyermekelhelyezés a bíróságon önálló döntést kap a bíró mérlegelésével, a Felek ráhatása a döntésekre korlátozott a bizonyítás, igazolások, tanúk, környezettanulmányok stb. eszközeivel!

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?