Főoldal » Válás, válóper év végén? Válás menete más lesz 2018.-ban!

Válás, válóper év végén? Válás menete más lesz 2018.-ban!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Talán még meg sem barátkoztak a nők az új Ptk. változásaival, amikor válás döntéseiket ismét erős jogszabályi változások befolyásolják!

Válás fontos információi év végén, hogy 2018. január 01.-től a peres eljárások szabályai durván átalakulnak.

Válás menete során a feleségek számára a felkészülés és szakemberekkel átbeszélt válási döntések a legfontosabbak.

 

Ünnepek előtt a külön töltött hetek, hónapok váláshoz vezethetnek!

 

Ha a válóper indulása, a válóperes kereset beadása változik, a nők válási tervezése, válóperes stratégiája is változni fog.  Élettársak szakítása, vagy házasság megromlása az előzmény, az talán kevésbé jelentős.

Új perrendtartás fontos célja a bíróságoktól a perelterelés.  Erre készülnek az ünnepek között bírók, ügyvédek, válóperes szakirodák stb.

Változnak a peres eljárásban a szakértői szakvélemények súlyozásai, ahogy a bizonyítás lehetőségei a vagyonmegosztás peres eljárásában.

 

Nők részéről válás felsőfokon, válóper felsőfokon csak jó válási stratégiával, a válásban meghatározó felkészültséggel, erős válási kommunikációval valósítható meg.

Szakmai szemmel a válás felsőfokon maga a jó válás, az okos válóper – ami nem elsőrendűen a válóperes ügyvéd munkáján, hanem a profi válási kommunikáción, válóper közbeni kommunikáción és egyezségen múlik.

Ha a válás menete jól alakul, a válásnál a kommunikáció meghozza az elfogadható egyezséget, akkor azt még a válóper bírósági szünetelése is támogatja!

 

Válási kommunikáció, válási stratégia nőként való meghatározása csak válási szakiroda szakembereivel együtt lehet reális.

 

Vidéki nő, budapesti anya egyformán számíthat a két ünnep között válás ügyfélszolgálat segítségéreirodánknál, válóperek okos megoldásának, válás jó válási stratégiájának közös átgondolásával!

 

Házastársi tartás ügyei igénylik a szakembereket!

 

Fontos szakmai értékrend és szakmai filozófia a válás, válóper eseteiben: A nő érték, a válás minden nőt megterhel!

Válási szakmai feladatainkban jól tudjuk, hogy a  nők sokat tűrnek, a válás gondolatát hosszan tervezgetik a még látszólag jó házasság alatt.

 

Döntsön időben, egy nem várt ünnepek előtti szakítás esetén keresse a válási specialista szakmai irodánkat!

Szakítás után – zaklató válások esetei – vitás vagyonmegosztások ügyei – szülői vitákban – válóperes ügyekben – vagyonmegosztások vitáiban!      Bejelentkezés saját válással, női üggyel, válással, válóperrel: 06-305-992-842 (hétköznapokon 10-18h) valoperek@gmail.com

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.