Főoldal » 3 új állásról röviden

3 új állásról röviden

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma 3 új állást teszek fel. 2 Komárom-Esztergom megyei (nagyigmándi és esztergomi) és 1 Pest megyei (gödöllői) állást, különböző “zöld” munkakörökben. Haladjunk az állások neve szerint betűrendben!

Főmérnök állást kínál az esztergomi önkormányzat közlekedésmérnök, építőmérnök vagy környezetmérnök végzettséggel a Városüzemeltetési Irodában. Gyakorlat nem szükséges, de erkölcsi bizonyítvány igen. Az állás október 7-étől tölthető be, 6 hónap a próbaidő. Jelentkezési határidő: szeptember 27.

Környezetirányítási megbízott kerestetik Nagyigmándon, a Bonafarm Zrt-nél. Angol nyelvismeret, jogosítvány és környezetmérnöki diploma szükséges. Pályakezdőket is várnak, de előny a hatósági munkatapasztalat.

Tanszéki mérnök munkakört ajánl a gödöllői Szent István Egyetem Környezet- és Tájgazdálkodási Intézet. Az új munkatárs ökológiai gazdálkodással foglalkozna. Igaz, hogy nem környezetvédlmi, hanem agrár végzettség kell, 5 év gyakorlattal, de mivel ez a tevékenység az agrár és a környezetvédelem határán van, ide is belefér ez a hirdetés.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?