Főoldal » A Dallas visszatért, de már egy “zöld” Jockey-val

A Dallas visszatért, de már egy “zöld” Jockey-val

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Igazi régi Dallas rajongóként nem bírtam ki, hogy erről ne írjak a blogomban. Tegnap este ismét visszatért a régen oly nagy sikereket elérő Dallas sorozat, de egy teljesen új kivitelezésű ötletet valósít meg.

Az eredeti, régen futó sorozatban – amit egyébként most is játszanak az egyik csatornán – minden az olajról szólt. Mostanra azonban a világ sokat változott és ezt követve a mű készítői is igazodtak a jelenkor “divatjához”, így mostmár nemcsak az olajért megy a harc, hanem az alternatív energiaforrásokért is.

Az új epizódokban  a két főszereplő – Jockey és Bobby fiai –  csatáznak az olaj és az alternatív energiaforrások ügyét képviselve.

A színész Larry Hagman hírhedt olajmágnást játszott (Jockey Ewing) az 1978-tól egészen 1991-ig futó “Dallas” sorozatban.

Interjú a megöregedett “Bobby”-val és “Jockey”-val:

http://www.youtube.com/watch?v=BPQedLx8l6A

Interjú a vörös szőnyegen a Dallas szereplőivel:

http://www.youtube.com/watch?v=-z_0Ee2027U&feature=fvsr

Vicces jelenetek a régi Dallasból:

http://www.youtube.com/watch?v=_Bg0QZ-kLHM&feature=related

2011-ben a SolarWorld napelemgyártó cégnek volt humorérzéke, amikor reklámarca Larry Hagman lett. A megújuló energiaforrások iránt érdeklődőknek talán nem is volt olyan meglepő a hír, hiszen az USA legnagyobb lakossági napelem-bio farmja pont a Los Angeles-i birtokán található. A most 78 éves Larry Hagman jelenleg Kaliforniában él, ahol nagy örömére magas a napsütéses órák száma.

Friss hírek: 2012. 08.30.: A visszatérő Dallas hatalmasat tarolt. Az első két, évadnyitó epizód a kereskedelmileg kiemelt korcsoportban (18–49-es korosztály) a legnézettebb két műsor volt szerda este, de a teljes lakosság körében is a legnézettebb volt a nyitóepizód.

Az RTL Klub nagyon jó kezdeményezéssel élt: egy hétig bármikor megnézheti bárki az Ewing család visszatérését. Az RTL Moston ugyanis az egyes epizódok hét napig visszanézhetőek. 

Sokakban felmerült a kérdés, hogy mégis mi lett Pamelával? A színésznőt nem akarták szerepeltetni, mert a következő képen is jól látható bizonyítékként, szinte vállalhatatlanul szétbotoxoltatta magát és a sorozat készítői szerint így nagyon ilyesztő lett az ábrázata. Kár érte.

[token node title-raw]
Victoria Principal (Pamela) régen a sorozat fénykorában és most. Megdöbbentő a különbség.


A Dallasból korábban is készültek feldolgozások az egyik rajongói hírportál adatai szerint. 1996-ban a Jockey visszatér, két évvel később a Ewingok háborúja, 1986-ban pedig a viszálykodó Ewing és Barnes család történetére visszatekintő Dallas: A korai évek című filmek.

Azóta készült két dokumentumfilm is, a Folytassa Dallas és a Dallas után című brit dokumentumalkotások, amelyekben a sorozat főszereplői is nyilatkoznak. A sorozat gonoszát alakító Hagman az életéről szóló, Helló, drágám! című tavalyi könyvében szintén beszámolt a Dallas forgatásának kulisszatitkairól.  

Kép forrása

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.