Főoldal » A kampány folytatódik!

A kampány folytatódik!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A kampányblog és a kampány visszatér! Újult erővel vágunk bele a cégek toborzásába, a pályázatok zsűrizésébe, és örömmel fogadunk minden újabb környezetvédelmi kihívást. Szervezetileg is megújultunk: február elején visszakaptam a környezetvédelem szakterületet, és ezzel egyidőben kampányfőnök lettem, de vannak más jó híreink is.

A kampány folytatódik! Több versenyző kérésére tavaly decemberben úgy döntött a Felsőfokon főszerkesztősége, hogy május 31-éig meghosszabbítjuk a kampányunkat. Új nevezéseket is elfogadunk a meghosszabbított határidőig!

Várjuk minden cég, intézmény és magánszemély jelentkezését, aki aktívan tesz valamit a környezetért, és ezt a környezetvédelmi tevékenységét szeretné nekünk bemutatni.

A kampányba bárki benevezhet, már a cégek nevezési díját is eltöröltük! A nevezés teljesen ingyenes, de aki szeretné támogatni a kampányunkat 25, 50 vagy akár 100 ezer Ft-tal, az bármikor megteheti, minden önkéntes adománynak örülünk. A kampány támogatóit a Felsőfokon.hu oldalon is megjelenítjük majd. (A Gallicoop Zrt. által már befizetett nevezési díjat támogatói felajánlásként kezeljük.)

Most már sem a nevezési díj, sem a szoros határidő nem lehet akadály, kampányra fel! Várjuk a környezettudatos cégeket, magánszemélyeket. Mi díjazzuk a környezettudatosságot!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.