Főoldal » Aktuális dunántúli állásajánlatok

Aktuális dunántúli állásajánlatok

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Mai bejegyzésemben 4 állásajánlatot hirdetek. Egy Veszprém megyei, egy siófoki, egy móri és egy budapesti állást.

A budapesti álláshirdetés sajnos angol nyelvű, és folyékony angol nyelvtudást kérnek hozzá. Nemzetközi karriert ígérnek. A meghirdetett munkakör neve: ENVIRONMENTAL COMPLIANCE EXPERT FOR EMEA REGION. Az álláshirdetés linkje: http://www.cvonline.hu/job/show?id=431811&utm_source=jobalert&utm_medium=mail&utm_campaign=cvo.

A móri állás főleg munka- és tűzvédelem, de EHS állásnak hirdetik, a pozíció pontos neve: EHS kordinátor. Az álláshirdetés linkje: http://www.cvonline.hu/job/show?id=423106&utm_source=jobalert&utm_medium=mail&utm_campaign=cvo.

Siófokon környezetvédelmi munkatársat keres Magyarország vezető gyümölcslégyártója. Főleg jogi és hulladékgazdálkodási feladatokkal jár a munkakör. Nem túl magasak a követelmények: középfokú környezetvédelmi végzettség és középfokú angol nyelvtudás. Az állás itt látható: http://www.cvonline.hu/job/show?id=431562&utm_source=jobalert&utm_medium=mail&utm_campaign=cvo.

Veszprém megyében egy meg nem nevezett elektronikai gyártó cég keres minőség- és környezetirányítási redszermérnököt a következő linken: http://allas.monster.hu/getjob.aspx?JobID=112219439&WT.mc_n=jobinfo_c_p.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.