Főoldal » Állásajánlatok címszavakban

Állásajánlatok címszavakban

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ebben a cikkben most az eddigieknél több állást mutatok be, kevésbé részletesen, címszavakban. De mindegyiknél ott lesz a hirdetés linkje, ahol pályázni lehet, és természetesen most is leírom a lényeget. Lássuk az állásokat!

  1. Szennyvíztechnológust keresnek Afganisztánban (Mazar-l-Sharif városban) középfokú végzettséggel, 3-5 év tapasztalattal szennyvíztelep vezetésére. Érdekes módon nem afgán, hanem német nyelvtudást kérnek (magyar és német nyelvű önéletrajz is szükségs, angol nyelvtudás előny).
  2. Aki nem terepen vagy üzemben dolgozna, annak laboratóriumi állás is van. Az egyik egy hulladékos állás. A Fe-Group Invest Zrt. – hulladékgazdálkodási szektorban működő cég, Budapest X. kerületi telephelyére, laboráns munkakörbe munkatársat keres.
  3. A másik laboratóriumi állás laboratóriumi szakmérnök Tiszaújvárosban a TVK-nál.  Ez ugyan főleg vegyipari állás, de a végzettségek között a környezetmérnököt is felsorolták, azért jelenik meg itt is.
  4. Most jönnek az EHS állások. Az első: EHS koordinátor, Komárom (hulladékkezelés és munkavédelem, középfokú végzettséggel), ismeretlen cégnél.
  5. Még egy EHS koordinátort keresnek, Dél-Közép Magyarország területére (Bács-Kiskun, Baranya és Tolna megyébe) egy meg nem nevezett autóipari céghez felsőfokú munkavédelmi végzettséggel.
  6. EHS vezetőt is keresnek, feltehetőleg ugyanehhez az autóipari céghez.
  7. Szintén EHS vezető állás, autóiparban, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok és Pest megyeieknek, felsőfokú munkavédelmi végzettséggel, egy meg nem nevezett cégnél, Budapesttől 70 km-re.
  8. És ha már külföldi állással kezdtem, akkor legyen a végén egy idegen nyelvű hirdetés! Pontosabban csak félig az, de az angol nyelvű bevezető után már magyarul írják le a követelményeket. EHS vezetőt keres Ózdra a General Electric. Környezetvédelmi és munkavédelmi feladatkör egyben. Tárgyalóképes angol nyelvtudás és felsőfokú munkavédelmi végzettség szükséges.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.