Főoldal » Állások 3 megyéből

Állások 3 megyéből

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma 3 környezetvédelmi állást ajánlok 3 különböző megyéből. Az egyik budapesti és gyáli (Pest megyei), a másik pécsi, a harmadik ajkai (Veszprém megyei) állás.

Haladjunk ábécésorrendben: Ajka, Budapest és Gyál, Pécs!

Az ajkai minőség-és környezetirányítási mérnök hirdetés viszonylag régi, de mindig meghirdetik. Felsőfokú végzettséget, 3 éves tapasztalatot, ISO ismereteket és tárgyalóképes angol nyelvtudást kérnek hozzá. Úgy látszik, nem találták még meg a megfelelő jelöltet, tehát érdemes pályázni: http://allas.monster.hu/getjob.aspx?JobID=112093944&WT.mc_n=jobrapido_s_p.

A második állást a fejlécben budapestinek hirdetik, de a szövegből kiderül, hogy Gyálon is van telephelye a cégnek, biztos velük is rendszeres kapcsolattartást igényel a munka. (Gyál Budapesttől délkeletre, a pesti oldalon, Vecsés mellett van Pest megyében, az M5 autópálya elején, az M0 körgyűrűn belül.) A Flextronics keres EHS specialistát. A specialista a XVIII. kerületben dolgozna, felsőfokú munkavédelmi és középfokú környezetvédelmi képesítést, gyártó cégnél szerzett tapasztalatot, számítógépes ismereteket és társalgási szintű angol nyelvtudást kérnek. (Az nem derül ki, hogy hány év tapasztalat kell.) A hirdetés itt olvasható: http://www.cvonline.hu/job/show?id=390223&utm_source=jobalert&utm_medium=mail&utm_campaign=cvo.

A pécsi állást is a Flextronics hirdette Munkavédelmi és Környezetvédelmi Specialista néven, a budapestihez hasonló feltételekkel. Itt olvasható: http://www.cvonline.hu/job/show?id=390224&utm_source=jobalert&utm_medium=mail&utm_campaign=cvo.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.