Főoldal » Apró kezek a jövőért!

Apró kezek a jövőért!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Köszönöm a kedves hozzászólásokat! Mivel kaptam visszajelzéseket az előző bejegyzésemre úgy gondoltam folytatom az elkezdett gondolatokat!


Városon a legtöbb ember panellakásban él. Nagyon sok kisgyerek nő fel a nagyvárosban, akik a jövő motorjai ezért nekik ismerniük kell a környezetet és annak védelmét, mert ez az ő örökségük!


Felmerül a kérdés, mit tud tenni a környezetvédelem, a környezet megismerése érdekében egy kisgyerekes család, ha egy kis panellakásban él. Azt gondolom, hogy igen csak sokat! Vegyük végig a lakásban megtehető apró dolgokat! Fogyasszunk kevesebb áramot! Hogyan? Üljünk le és beszéljük meg a két, három éves kisgyerekkel, hogy ha állandóan felkapcsolja a villanyt, bekapcsolja a tévé stb. nagyon sok áram fogy és bizony a „túró rudi” árát a „villany-os” bácsinak kell adni. Ez egy igen érthető dolog a kisgyereknek, hiszen valamit tőle fogunk akkor megvonni, ha nem tartja be az apró szabályokat. Ez működik a víz használat esetében is. Tovább gondolva a dolgokat be lehet szerezni a vízcsapra különböző szűkítőket, amelyek szintén a vízfogyasztásban segítenek.


Szóval figyeljünk az áram, víz, fűtés használatnál egy kicsit jobban és nem csak a környezetet óvjuk, hanem a pénztárcánkat is.MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.