Főoldal » Augusztus utolsó ajánlatai

Augusztus utolsó ajánlatai

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Augusztus utolsó ajánlatai:

  1. Minőség- és környezetirányítási rendszermérnök (Veszprém megye), a TESK tanácsadó tette fel egy meg nem nevezett elektronikai cég hirdetését a Profession.hu-ra. Felsőfokú végzettség, gyakorlat, angol nyelvi és számítógépes ismeretek mellett ISO szabványismeret is kell hozzá. Talán már volt róla cikk, de mégis felteszem, mert érdemes bemutatni, hogy ugyanaz(?) a Veszprém megyei elektronikai cég egy másik ajánlatot is meghirdetett.
  2. Az előző állásra jelentkezők leendő főnökét is a Profession.hu oldalon keresi a Veszprém megyei elektronikai cég, szintén a TESK tanácsadó segítségével. Minőség- és környezetirányítási igazgatót keresnek, a követelmények majdnem ugyanazok, mint az előző ajánlatnál, néhány kiegészítéssel. Belső auditok vezetése és küldő auditok támogatása, a minőségbiztosítási rendszer működtetése és fejlesztése (QS 9000, ISO14001), és minimum 3 éves vezetői gyakorlat is feltétel. Orvostechnikai eszközök gyártóira vonatkozó minőségügyi szabványkövetelmények ismerete előnyt jelent.
  3. Egy üdítő kivétel, aki nem bújik el, nem szégyelli, hogy állást kínál, és vállalja a nevét: a GESTAMP Hungária Kft. EHS mérnöki álláshirdetésük a CVonline oldalán jelent meg. A munkavégzés helye Mór. Környezetvédelmi, munkavédelmi és tűzvédelmi végzettséget is kérnek, kommunikációs angol nyelvtudás és munkavédelmi tapasztalat szükséges.

Ezzel zárom az augusztusi állásajánlatok sorát, mindenkinek siekres elhelyezkedést kívánok. Aki most nem talált állást, annak majd szeptemberben érkezik a megfelelő ajánlat…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.