Főoldal » AVITAR- Akkreditálható Vízminőségi távmérő rendszer

AVITAR- Akkreditálható Vízminőségi távmérő rendszer

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Akkreditálható VIzminőségi TÁvmérő Rendszer gazdaságos megoldást nyújt egy nagyobb régióban több vízminőség mérő állomás akkreditált üzemeltetésére.

A koncepció lényege, hogy egy vállalkozás jelenleg a Combit Zrt. biztosítja az akkreditált működés feltételeit (akkreditált laboratórium, személyzet) és távműködteti a különböző megrendelők által megadott helyekre telepített mobil mérőállomásokat. Ezzel a módszerrel a költségek megoszlanak az egyes felhasználók között.

A mérőállomások internetes kapcsolaton keresztül juttatják el az adatokat a rendszerközpontba, valamint a rendszerközpontból távvezérelhetők. A mérőállomások a mérési adatokon felül a mérőegység minden paraméterét is továbbítják, amelyek az állomás funkcionális egységeinek megfelelő működését, valamint a mérőberendezések méréstechnikai jellemzőit reprezentálják. Az alkalmazott analizátorok olyan státuszjeleket generálnak, amelyek alapján távolról felderíthető az esetleges hiba oka. Az analizátorok távvezérléssel ellenőrző oldatok mérésére is képesek. A rendszerközpont szoftvere biztosítja tetszőleges időpontokhoz és paraméterekhez tartozó státusz riportok generálását, amelyek alapján bizonyítható az akkreditációnak megfelelő működési állapot.

A rendszerközpont kezelőfelülete interneten keresztül bárhonnan elérhető, így lehetőség nyílik mozgássérült, vagy családhoz kötött munkatársak távmunkában történő alkalmazására, a rendszer felügyeletének ellátására.

forrás: www.avitar.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.