Főoldal » Civilek éjszakája Győrben – meghívó

Civilek éjszakája Győrben – meghívó

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Győr immáron 2. éve csatlakozik az egyébként 2010-ben, a KURFLI Közhasznú Kultúrális Egyesület által életre hívott Civilek Éjszakájához.

A rendezvény célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a hétköznapi embereket és a civil szervezeteket, bemutassa ezen szervezetek működését, céljait.

Győrben idén a környezetvédelmi játékokra helyezték a hangsúlyt. Az érdeklődők megtekinthetik a Fenntarthatósági Füzetek legújabb, 50 fenntarthatósági játékot tartalmazó kiadványát és ezen játékokat a helyszínen ki is próbálhatják.

A gyűjteményt a győri CG & Partners Kutató és Tanácsadó Kft készítette el, mely vállalkozás több éve folyamatosan bővíti ezen kiadványsorozatot a felsőoktatásban tanulók, illetve a téma iránt érdeklődők számára.

Az ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött rendezvény 2012. szeptember 15-én 20.00 órakor veszi kezdetét a Kautz Gyula Közgazdász Szakkollégium Tanácstermében (9027 Győr, Budai út 12.), ahol a játékokon túl előadást tart dr.Szigeti Cecília a Széchenyi István Egyetem adjunktusa; Tóth Gergely a Pannon Egyetem docense, a KÖVET Egyesület főtitkára valamint Varga Attila az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet munkatársa is.

Regisztráció:

https://www.facebook.com/events/372424962829761/

A Civilek éjszakája országos helyszíneiről és programjairól a rendezvény hivatalos honlapján tájékozódhatnak:

http://www.civilekejszakaja.hu/

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.