Főoldal » Családi ügy 2019! Társasházban lakók problémái – ügy a társasházban!

Családi ügy 2019! Társasházban lakók problémái – ügy a társasházban!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Családi ügy ma minden ingatlant, bérleményt érintő problémás helyzet!

Az ingatlannal rendelkezők számára az új Ptk. változásai után, új változásokat hozott az elfogadott és már hatályos új Pp. szabályai és hatása!

Irodánk a lakástulajdonosok, bérbeadók és bérlők ügyeiben a válságos családi gondokban, jogszerűen rövidebb, hatékony megoldásokat biztosítja! (Könyvelő – építési költségszakértők – földmérők – ügyvédek – Írásszakértő stb.)

Ingatlanok ügyei, az otthon miatti családi ügyek számára az új Pp. sok bíróságon kívüli, vagy időben rugalmasabb lehetőséget hozott!

Bár a társasházi jogviták ügyeiben a jogegységesítő kúriai munkacsoport munkája jobb tájékoztatásokat teremtett, a társasházi tulajdonosok helyzete ma sem könnyű.

2019 új év a tulajdonosok és bérlőik, tulajdonosok és szomszédaik jogvita, kártérítési igények és pereskedés számára.


Az ingatlanukkal jogsérelmet elszenvedők gyakran érkeznek irodánkhoz kártérítés, társasház elszámolás témájú vitával, jogsérelmekkel!

Amikor egy társasház épül még senki nem gondolja mi lehet egy devizahitel valódi vége…?
Amikor egy társasház épül még senki nem gondolja mi lehet egy devizahitel valódi vége…?

Tipikusan erős vita a beruházások (családi házak, műhelyek stb.) közbenső műszaki hibái, műszaki tartalom vitái és a pénzügyi elszámolások eltéréseinek vitái.

MNB pályázatok pénzügyi forrásai segítségével orvosok, gyógyszertársak stb. épültek, de nem mindig vita nélkül!

2019 talán legfontosabb figyelmeztetése, hogy az ingatlannal kapcsolatos ügyekben, megrendelésekben legyen írásos szerződés, részletezett építési műszaki tartalom az elszámoláshoz hozzárendelve!

Már tízmillió forintos bekerülésnél sem mindegy, mennyi a valós megépített műszaki tartalom, mennyi pénz veszik el egy rossz szerződés nélküli kivitelezés vitájában!

Különösen a társasház lakóközösség kivitelezései során fontos a valós szerződés, valós műszaki tartalom, így hozható meg jó döntés!

Az idő pénz a családi ügyekben! Jelentkezzen!


Ekkor a társasházban élők által tapasztalt “trükkök” könnyebben rendezhetőek bírósági perben, vagy még a tárgyalások kitűzése előtt!

Irodánk szakmai gyakorlata jogviták, bírósági perek szakmai információira épül! 2019 évben is számíthat ránk!

Számla nélküli kivitelezések vitáiban minél előbb kér időpontot, annál hatékonyabb lehet a megoldás!

Gazdasági – műszaki – költség jogviták, bíróság előtti perek kiváltása! (műszaki és gazdasági terület) Építési szakértők – Pénzügyi szakemberek – Jogászok – Jogvédők – ügyvédek – Építési költségszakértők irodánk szakemberei, szakmai partnerei

Lakástulajdonosok érdekei nekünk számítanak! T: 06-706-599-327! (munkaidőben) Időpont itt kérhető: szakertok.iroda@index.hu

Ezen cikk nem kapcsolódik egyik megjelenő google ads hirdetéshez (felugró oldalreklámhoz) sem!

Elérhetőség a cikkben található ügyfélszámon lehetséges az érdeklődőknek!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.