Főoldal » Ébred a természet – FOTÓPÁLYÁZAT

Ébred a természet – FOTÓPÁLYÁZAT

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Itt a tavasz, lassan új életre kelnek a növények is. Örökítsd meg ezt a pillanatot vagy kedvenc növényedet, állatodat! A tavaszköszöntő kép témája lehet még továbbá tájkép vagy csak egy pillanatkép, hangulatkép is.

A pályázat időtartama: 2012. 03. 25-2012. 05.15.

Teendő: az elkészült fotót töltsd fel a Szépzöld.hu Facebook oldalára és néhány ismertető mondattal meséld el miről szól a kép. Több képpel is lehet pályázni.

A pályázat nyertesei azok lesznek, akik a legtöbb lájkot gyűjtötték feltöltött képükhöz. Hívd segítségül barátaidat a lájkok begyűjtéséhez!

Minden lájk 1 pontot ér. A versenyben való részvétel feltétele, hogy minimum 20 db lájk érkezzen egy-egy képre. (A végső összegzésnél: pontszám egyenlőség esetén a két egyenlő pontszámmal rendelkező pályázó további 1 nap szavazási időt kap.)

A pályázatban három díj kerül odaítélésre:
1. díj: 20 000 Ft értékű Szépzöld ajándékcsomag
2. díj: 10 000 Ft értékű Szépzöld ajándékcsomag
3. díj: 5000 Ft értékű Szépzöld ajándékcsomag
A pályázatban minden természetes személy részt vehet, aki a Szépzöld.hu Facebook oldalának rajongója és magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkezik.

A Szépzöld.hu Facebook oldalára feltöltött képekért – annak jogtisztaságáért – kizárólag a feltöltő személy vállal felelősséget. A Szépzöld.hu fenntartja a jogot, hogy azt a képet vagy hozzászólást törölje, amely közerkölcsöt, jóérzést, jó ízlést sért. A pályázó a kép feltöltésével elfogadja a pályázatban leírt feltételeket.
http://www.szepzold.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.