Főoldal » EHS koordinátor – Tatabánya

EHS koordinátor – Tatabánya

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

EHS koordinátor – Tatabánya

munkakörbe keresünk új munkatársat.

Feladatkör: A vevők környezetirányítási jellegű előírásainak illetve kéréseinek értelmezése és kezelése. A UL/CSA dokumentációs és mintabenyújtási kötelezettség ellátása, a UL követelmények betartatása és folyamatos ellenőrzése a vállalat folyamataiban. Az esetleges IMDS feladatok ellátása. Környezetvédelmmel kapcsolatos jogszabályi kötelezettségek nyomonkövetése és a szükséges intézkedések kezdeményezése, valamint a dokumentumok és jelentések elkészítése és határidőre történő benyújtása. Kémiai biztonságra illetve a termékek és gyártási folyamatok kialakítására vontkozó nemzeti és nemzetközi jogi előírások (pl. RoHS, PFOS, REACH) figyelemmel kísérése, és az ezek teljesítéséhez szükséges feladatok ellátása. A vállalati hulladékgazdálkodási rendszer felügyelete és fejlesztése. Közreműködik a vállalati környezetirányítási, fejlesztési, költségcsökkentési programok és kezdeményezések kidolgozásában és azok végrehajtásában. Figyelemmel kíséri az új termék bevezetési folyamatok során felmerülő környezetvédelmi ill. kémiai biztonságra vonatkozó követelmények teljesülését. Intézkedik a beszállítókkal kapcsolatos környezetvédelmi és/vagy kémiai biztonsági kérdésekben (pl. MSDS lapok, adatbekérés). A vállalat környezetirányítási rendszerének ISO 14001 felügyelete, karbantartása, a megfelelő jogszabályok alapján működtetése és a vállalat minőségirányítási rendszerének ISO 9001:2008 megfelelő működtetésében való részvétele. Munkavédelmi feladatok ellátása, külső munkavédelmi megbízott által meghatározott jogszabályok és akciók végrehajtása ill. végrehajtatása, ezeknek időszakos felügyelete. Feladatköréből kifolyólag előforduló jelentések, auditra és bármilyen ellenőrzésre való felkészülés és részvétel, az esetlegesen meghatározott hiányosságokra ellenintézkedés kidolgozása, végrehajtása és végrehajtatása.
Végzettség: Minimum középfokú szakirányú végzettség.
Szakmai tapasztalat: Min. 2-3 éves, hasonló terülteten szerzett tapasztalat.
Informatika: felhasználó szintű office ismeretek
Egyéb követelmény: ISO 14001 környezetirányítási rendszer átfogó ismerete. Kommunikációs szintű angol nyelvtudás. Önálló munkavégzésre alkalmas személyiség.
Műszaki területre

Forrás: http://www.cvonline.hu/job/show?id=385611&utm_source=jobalert&utm_medium=mail&utm_campaign=cvo

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.