Főoldal » Energia tanúsítvány és környezetvédelem pályázat

Energia tanúsítvány és környezetvédelem pályázat

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Bácsi Mérnökiroda “Energia tanúsítvány és környezetvédelem” címmel fotópályázatot hirdet. A fotópályázat témája az energia tanúsítvány készítésének kapcsolata a lakosság energiamegtakarításával.

Javasolt témák: energia tanúsítvány és a csökkent energiafogyasztás, energetikai mutatókat javító megoldások, természetes szigetelőrendszerek, kommunikáció és energetika. Digitális, minimum 3 megapixeles, fekvő, színes vagy fekete-fehér képeket várunk. A pályázat mindenki számára nyitott, hobbi- és profi fotósok egyaránt jelentkezhetnek. Egy jelentkező legfeljebb öt képet küldhet be.

A beérkezett képekből a http://www.energia-tanúsitvány.hu vezetősége minden hónapban kiválaszt egyet, melyet a Bácsi Mérnökiroda blogján, és Facebook-oldalán  megjelentet. A Bácsi Mérnökiroda és a Facebook látogatók ’like’ útján kifejezett egyenlő arányú szavazata alapján kerül a nyertes megállapításra.

A nyertes könyvutalványban részesül.

Beküldési határidő: 2012. december 31.

A pályázatokat az info@bacsi-mernokiroda.hu email címre kérjük továbbítani “Energia tanúsítvány és környezetvédelem” tárgy megjelöléssel. 

A beérkezett képeket a http://www.energia-tanúsítvány.hu a későbbiekben is felhasználhatja, módosíthatja. Minden esetben megjelöli a fotó készítőjét a képen és/vagy a kép aláírásban. 

Bővebb információ: http://www.energia-tanúsítvány.hu; http://www.xn--energia-tanstvny-smb7slj.hu/

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.