Főoldal » Energiaközösségek versenye

Energiaközösségek versenye

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

2012 december 1. és 2013. március 30-a között kerül megrendezésre az “Energiaközösségek” program keretében egy lakossági energiatakarékossági verseny,amely hazai lebonyolítását a Greendependent Intézet irányítja. Ennek lebonyolításában vállaltam szerepet.
Az ENERGIAKÖZÖSSÉG 5-10 háztartásból álló csoport, amelynek tagjai vállalják,hogy energiafogyasztásukat legalább 9%-kal csökkentik a verseny ideje alatt. 15 európai ország csapataival kelünk versenyre és a  legtöbb energiát megtakarító közösségeket jutalmazzák!
 
Ha tudni szeretnéd,mi köze a hűtőszekrénynek a gleccserolvadáshoz,
ha kíváncsi vagy mi az a karbon-lábnyom,
ha túl magas a rezsi és kifogytatok a spórolási ötletekből,
ha készek vagytok változtatni környezetünk és gyermekeink jövője érdekében,akkor CSATLAKOZZATOK családotokkal!
 

Első feladat,hogy regisztráld magad:www.energiakozossegek.eu oldalon,majd jelentkezz nálam (lehet e-mailban,vagy telefonon:Magyari-Meskó Réka 0620 8234548),vagy vedd fel a kapcsolatot lakóhelyedhez legközelebbi koordinátorral.
 
Ha ezzel megvagy,elő kell keresned a tavalyi közüzemi számláidat,hogy ki tudjuk számolni az előző évi energiafogyasztásod.Ez alapján számoljuk ki ,mennyit takarítottál meg a verseny végéig.
 
Ezt követően gyere el december 1-én Gödöllőn megrendezésre kerülő nyitórendezvényre,ahol találkozhatsz a Greendependent szakértői csapatával és segítünk,hogyan csökkenthetnéd energiafelhasználásod,beruházás nélkül!
 
A verseny ideje alatt kéthetente kell leolvasni mérőóráidat és elküldeni nekem e-mailben.Sok hasznos tippet olvashatsz az oldalon,illetve ha kitöltöd saját háztartásodról a klíma-audit kérdőívet.
Sok sikert és kitartást kívánok ehhez a remek versenyhez minden bátor jelentkezőnek.
 
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.