Főoldal » Trend a pereknél és megoldás szakértőkkel

Trend a pereknél és megoldás szakértőkkel

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Magyarországon az építkezés szabályai könnyebbek lettek, ezért az építkezések száma lassan emelkedik.

 

Ehhez hozzájön a belvárosi ingatlanok piacának erőssé válása, tetőterek, mosókonyhák kiépítése, beépítése.

Ma a 300 nm feletti új társasházak építésének könnyítése az aktuális információ.

 

 

Ingatlanok perei, jogvitái ma sok pénzbe kerülnek!

 

 

Ezzel párhuzamosan az építkezésből hasznot nem húzó felek, szomszédok, örökösök, társasházi tulajdonosok, szomszédok ingatlan jogvitái is emelkedő számot mutatnak.

Balaton körüli települések, Budapest kiemelt helyzetben van ezen perek, jogviták, vitás esetek tekintetében!

 

Jogszabályi háló erősen megváltozott a peres eljárásokat illetően.  Drága és bonyolult ma a perrendtartás új szellemiségének megfelelően eljáró kárt elszenvedő ügyfél eljárása,dolga.

 

Ingatlan és építkezés ma jelentős részt tesz ki a Magyarországon kialakuló jogvitákból, pereskedésekből és szakértői megbízásokból.

 

 

A társasházak ügyeiben a jogszabály átalakítások érintették a társasház alapító okirat változtatását, a különböző vázrajzok ingatlan-nyilvántartási eljárását! (25/2013. VM rendelet)

 

Szakértői irodánk, hosszú évek piaci trend ismeretével, perekben, jogvitarendezésekben szakmai részvételével több szakma közös munkájával támogatja a megbízóit az ingatlanok mai pereskedéseinél, vitáinál.

 

 

 

Költséghatékony, időhatékony ingatlan jogvita az építési költségszakértő, földmérő, igazságügyi közvetítő, közgazdász, ügyvéd, jegyzői terület önálló és független szakmai munkája nélkül gyakorlatban nem létezik.

 

Ma Magyarországon a legkisebb faluból érkezőknek, vagy éppen a luxus budai negyedből érkezőknek azonos minőségű szolgáltatásokkal tesszük lehetővé az ingatlan pereskedés költséghatékonnyá tételét, lezárását a jogi trendekhez igazodóan.

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.