Főoldal » Építkezés miatt családi ügy! Családok információi felsőfokon!

Építkezés miatt családi ügy! Családok információi felsőfokon!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Építkezés ha elromlik valós és komoly családi ügy!

Több család élete mehet tönkre egy rosszul sikerült építkezés miatt. A per, a sok vita már csak utólagos megoldás!

2017 a családi házak, családi ingatlanok építéseinél jelentős újdonságokat hozott!

Nagyobb lett az elvárható gondosság a tulajdonos (megrendelő) részéről, de megjelent a kötelező felelősségbiztosítás kötelezettsége a tervezőnél, kivitelezőnél a másik oldalon!

Csökkent az építéssel kapcsolatos bürokrácia, viszont a kárveszély, kárkockázat növekedett az építkezéseknél. Épület miatt vita, épület miatt per – keresse ügyfélszolgálatunkat!

Konkrét ház és ingatlan károk vitáiban a kezdet és a folyamat dokumentációja lényeges! (Szerződés tartalma, építési napló bejegyzései stb.)

Szakmai gyakorlatunk egyik legfontosabb tanácsa: Alapos és részletes, az építtető (megrendelő) érdekeit is képviselő szerződést kell kötni a kivitelezésre.

Ezekben a szerződésekben már jó, ha a tervező felelősségbiztosítása, kivitelező felelősségbiztosítása igazolással jelenik meg!

Lakóépület egyszerű bejelentési kötelezettsége megnöveli a megrendelőtől elvárható gondosság körét. (155./2016. Korm. rend.)

Szerződés nélküli kivitelezés, felújítás óriási kárkockázat a megrendelőnek. A lakástulajdonosok országos érdekvédelme ezért egyetlen háztulajdonosnak sem javasolja a szerződés nélküli építés esetét!

Vita háztulajdonos és kivitelező között a szerződés tartalmi részletein, a felelősségbiztosítás megléte körén, a szakértői szakvéleményeken dől el jellemzően. Bírósági per kiváltása itt a legjobb megoldás!

Minél előbb fordul hozzánk, annál esélyesebb, hogy a másik fél megérti mit és miért követeli!

Régi ház építési kár jogvitái, mások által okozott falrepedések, tűz és víz, szélkár, a vagyonbiztosítást próbára tevő károk! Hívja 06-706-599-327! (munkaidőben 9h-17h)

Keresse irodánkat, ha szembesült a kárral otthonában! Információk és ügyfélszolgálat itt!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.