Főoldal » Erdélyi környezeti problémák versenye

Erdélyi környezeti problémák versenye

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A pályázat címe némileg megtévesztő lehet, remélhetőleg nem a problémák, hanem a megoldások versengenek majd, és még jobb lenne, ha meg is valósulnának ezek a megoldások, akár nyernek a pályázaton, akár nem. A pályázatról egy PályázatMenedzser nevű honlap hírleveléből értesültem, a pályázatot a honlapjukon leírtak szerint közlöm. A vezérkép a kiíró honlapjáról származik, ez a verseny logója.

A pályázat célja

Az erdélyi emberek, közösségek számára fontos, őket érintő, konkrét környezeti problémák feltárása, rangsorolása és megoldásuk elősegítése Erdélyben.

A pályázat célcsoportja

Bárki benevezhet, akinek olyan konkrét környezeti problémáról van tudomása Erdélyben, amely számára zavaró, és ennek megoldását szeretné előmozdítani. (A célterület Erdély, tág értelmezésben: Arad-, Beszterce-Naszód-, Bihar-, Brassó-, Fehér-, Hargita-, Hunyad-, Kolozs-, Kovászna-, Krassó-Szörény-, Maros-, Máramaros-, Szatmár-, Szilágy-, Szeben-, és Temes megyék.)

A pályázat részletei

Az egy pályázó által benyújtható pályázatok száma korlátlan, ezek elbírálása külön történik. Pályázhatnak magánszemélyek, egyénileg vagy csoportban. (Egyénileg csak a 14. életévüket betöltött magánszemélyek pályázhatnak. Csoportban pályázó magánszemélyek esetén a csoportot egy, a 14. életévét betöltött csoporttag képviselheti.)

Pályázni egy konkrét környezeti probléma megadott űrlap szerinti bemutatásával és tetszés szerinti dokumentálásával lehet.

A pályázati űrlap itt tölthető le: KPE_palyazati_urlap.doc

A kitöltött pályázati űrlapot és a hozzá tartozó dokumentációt kizárólag drótpostán az office@greentransylvania.ro és a greentransylvania@yahoo.com címekre kell elküldeni, legkésőbb 2012. december 21-ig.

Esetleges kérdéseiket szintén ezeken a címeken tehetik fel a szervezőknek.

A pályázat benyújtásának határideje

2012. december 21.

Érdeklődés a pályázattal kapcsolatban

office@greentransylvania.ro

További információ a pályázat kiírójának oldalán

Erdélyi környezeti problémák versenye

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.