Főoldal » Európai rövidfilm pályázat energiamegtakarítás és klímavédelem témában

Európai rövidfilm pályázat energiamegtakarítás és klímavédelem témában

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az EnergiaKözösségek projekt keretein belül rövidfilm-készítési versenyt hirdetünk meg Európa 16 országában. Az EnergiaKözösségek projektet az Európa Tanács támogatja az Intelligens Energia Európa programjának keretében annak érdekében, hogy elősegítse a háztartások energiamegtakarítását és a klímavédelmet Európában.

Készíts Te is rövidfilmet, és küldd el nekünk! Az EnergiaKözösségek nemzetközi projektcsapata fogja kiválasztani az indulók közül a nyertest. Legyen a Tied 16 ország legkreatívabb rövidfilmje!

Olyan rövidfilmeket várunk, melyek a klímaváltozással és a háztartások energiafogyasztásának csökkentésével kapcsolatosak. Mit tudunk tenni mi mindannyian a klímavédelem érdekében? Milyen hatást gyakorol életmódunk a környezetre? Hogyan tudunk otthon is energiát megtakarítani nagyobb beruházás nélkül? Miért kell nekünk is tennünk valamit? Kreatív, komoly, vicces, eredeti – mindenféle elgondolást, ötletet várunk!

Beküldési határidő: 2012. július 30.

Díj: Az EnergiaKözösségek rövidfilm verseny győztese 2.000 EUR pénzjutalomban részesül.

Részletek

Műfajok: minden műfajt szívesen látunk: kísérleti, dokumentum, animáció, kitalált történet stb.

Ki nevezhet? Bárki (diákok, profik, amatőrök stb.) Európában, aki elküldi filmjét.

Hosszúsága: a kész film minimum 20 másodperc hosszú legyen, de nem lehet hosszabb 5 percnél.

A film vetítőkópiájának formátuma: DVD (nem küldjük vissza).

Nyelv: a film különböző európai országokban kerül levetítésre, ezért néma filmeket is szívesen várunk. Ha a filmben a beszédnek, szónak fontos szerepe van, és nem angol nyelven készült, angol felirattal kell ellátni.

Benyújtás formája: a film vetítőkópiáján kívül, szükség van a kitöltött és aláírt nevezési lapra. A benyújtandó nevezési lap és film csak együtt fogadható be.

A jelentkezési lap, felhívás és a versenyszabályzat letölthető a http://www.energyneighbourhoods.eu/hu/p%C3%A1ly%C3%A1zati-felh%C3%ADv%C3%A1s oldalon.

A film és a jelentkezési lap benyújtása: GreenDependent Intézet Nonprofit Közhasznú Kft.; Email: info(kukac)greendependent(pont)orgCím: 2100 Gödöllő, Éva u. 4.; Tel: +36-28-412-855; Mobil: +36-20-334-2889

Forrás: energyneighbourhoods.eu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.