Főoldal » Ez bizony nem kisdolog!

Ez bizony nem kisdolog!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A kutyatartás természetes velejárója a kutyagumi. A kutyagumi azonban gusztustalan, ronda, egészségtelen, és még sorolhatnánk. Mégis sokan otthagyják, ahol a kutyából kipottyan. Manapság egyre több ötlet születik, hogyan lehetne a rendetlen kutyatartókat arra ösztönözni, hogy imádott kutyuskájuk után szedjék fel azok melléktermékeit. Íme néhány ötlet:

Kutyapiszokért ingyennet!

A legújabb ötlet Mexikóból származik, ahol 10 parkban olyan kutyaürülékgyűjtő automatát szereltek fel, amelybe ha megfelelő mennyiségű kutyakakit dobunk, ingyen netezhetünk. Figyelem, nagy kutya=nagykaki! Testes ebtartók előnyben!

http://www.youtube.com/watch?v=T1xl6giKWxw

A designládába öröm kutyakakit dobni!

A XII. kerületi önkormányzat különleges – iparművészek által tervezett – gyűjtőládákat helyez el a “Lépjünk, hogy ne lépjünk bele” kampány keretében. Ők azt remélik a szép láda a kutyatartókat a kutyaürülék feltakarítására fogja ösztönözni.

[token node title-raw]

Fessük le!

Redditchben (Németország) a természetes színeknél jobban szeretik a narancssárgát. Így a kutyaürüléket narancssárga festékkel fújják le.

Világítsunk kutyagumival!

Matthew Mazzotta amerikai művész elképzelése szerint a közvilágítást a kutyaürülékből nyert metángázzal működtetnék. Egy bostoni parkban a gazdik egy speciális konténerbe dobják, majd egy kis kurblitekeréssel megkeverik a matériát. A termelődő metánt egy tartályban gyűjtik össze, majd egy vezetéken keresztül juttatják el a lámpákba.

[token node title-raw]

Csak keményen!

A józsefvárosi önkormányzat nem bánik kesztyűskézzel a kutyapiszokkal! Ők térfigyelő kamerákat szereltettek fel, és fényképfelvételekkel azonosítják a bűnös ebet.

És álljon itt kedvenc videóm, nekem ez az ötlet is tetszik:

Forrás: http://hvg.hu/itthon/20120329_kutyapiszok_hegyvidek_kampany

http://hirek.msn.mainap.hu/itthon/kameraval-kuzdenek-a-kutyapiszok-ellen-a-belvarosban-12412/

http://toochee.postr.hu/kutyapiszok-lampa/

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.