Főoldal » Felhívás az írástudókhoz! Partnerek lettünk!!!

Felhívás az írástudókhoz! Partnerek lettünk!!!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Fővárosunk Önkormányzata eddig egyetlen hangot sem szólt a város lakosságához a Városliget elkótyavetyélése ügyében. Most ( törvényes kötelességének engedve)”partnerségi egyeztetést címen úgy tesz, mintha kíváncsi lenne a véleményünkre. Egyenesen Partnerei lehetünk a törvénysértésben!

Annyira nem kíváncsi, hogy időben kérdezte volna a véleményünket.

Annyira sem, hogy minden létező újságban, rádióban és TV-ben meghirdesse.

Jól eldugta a főváros honlapján. Én most itt csak a tervrajzot tudom közzé tenni …sajnos néha napokig nem elérhető. Alul találjátok a letölthető anyagoknál.

Tisztelettel kérnek Bennünket, hogy véleményünket juttassuk el hozzájuk.

http://budapest.hu/Lapok/Partners%C3%A9gi-egyeztet%C3%A9s-a-V%C3%A1rosligeti-%C3%89p%C3%ADt%C3%A9si-Szab%C3%A1lyzatr%C3%B3l.aspx

 Ha erre nem jön be ( gyakran), akkor a www.budapest.hu nálHírek, Közlemények…majd jobbra a Legfrissebbek címszó alatt lefelé görgetve megkeresed a Partnerségi egyeztetés a Városliget Építési szabályzatról címmel.

Figyelem! Előbb vannak a XIII. kerületi raktárak! Ne add fel!

Kérek mindenkit, aki írni tud, alanyt, állítmányt tud tenni egy mondatba, és NEM akarja, hogy elpusztítsák a Városligetet, írja meg a véleményét.

A véleménynyilvánítás módja:

tervezési területre vonatkozó Városligeti Építési Szabályzat tervezetével kapcsolatban javaslatokat, észrevételeket tenni, véleményt nyilvánítani 2014. március 19-től – 2014. április 16-ig
• elektronikus levélben a varosrendezes@budapest.hu címre küldve;
• postai úton a Főpolgármesteri Hivatal Városépítési Főosztályának címezve
(1052 Budapest, Városház utca 9-11.);
• a Főpolgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján (Budapest V. kerület,
Bárczy István utca 1-3.) személyesen lehet.
Tájékoztatjuk, hogy a véleményezéshez szükséges teljes nevének megadása, ennek hiányában véleményét nem tudjuk figyelembe venni. Nevének megadásával az adatkezeléshez szükséges hozzájárulását megadottnak tekintjük. Nevét kizárólag a terv készítéséhez kapcsolódó véleményezésével összefüggésben kezeljük.

 Ötleteket gazdagon találtok a blogomon és a Facebook oldalon, de mindenkinek megvan a saját véleménye és indoka, hogy miért nem akarjuk, hogy megszűnjön a Városliget.

Fontos, hogy összeszedetten, határozottan, és kultúrember módjára, névvel, címmel tegyük meg az észrevételeinket.

Időről időre elhangzik felelős döntéshozók szájából, hogy nincs tiltakozás a projekt ellen.

Bizonyítsuk be, hogy igenis van!

A levegő, a csönd, a nyugalom, a természet közeli környezetben kikapcsolódás mindannyiunk érdeke, nem lehet egy tucatnyi ember hatalmi és anyagi érdekeinek alárendelve.

Jelen hirdetmény fölött megtaláljátok a Vágány utca- Szabolcs utca- Hun utca területén megvalósítandó Múzeumi Restaurátor és raktárközponttal kapcsolatos „partnerségi egyeztetést is” Akinek kedve van, ahhoz is benyújtja a véleményét. Ez azért érdekes, mert eddig erről egyetlen hangot sem hallottunk. Most kiderült, hogy ezek is a 150 milliárdból épülnek meg. Baán szerint 75 milliárdból épülnek a múzeumok. A maradék 75 milliárdból a Ligetet hozzák rendbe. Ezzel a beruházással bevallották, hogy egyetlen fillér, de még tervek sincsenek a Liget rehabilitációjára.

Figyeljetek a határidőkre! Április 16-ig!!! be kell érkeznie!

 Aki kéri, tiltakozását felteszem a Facebookra is.

Nem maradhatunk csöndben! Nem vehetjük magunkra, hogy a vétkesek között némák maradtunk!

Mindenkinek jó írást kívánok!

 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.