Főoldal » Green Days – Zöld nyári tábort szerveznek a hallgatók

Green Days – Zöld nyári tábort szerveznek a hallgatók

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Első alkalommal szervez környezet-és természetismereti zöld nyári tábort a SZTE TITOK Klub. Ez a projekt az egyik legnagyobb dolog, amire készülünk egy ideje a szó szoros értelmében is. Célunk nem kevesebb, minthogy minél több gyermeknek legyen élménydús nyara, ahol felfedezhet egy új világot, megismerhet új dolgokat és akár életre szóló barátságot is köthet, mindeközben pedig ki is tud kapcsolódni.

A tábor részletes programszervezése hétről hétre lázasan folyik, a vizsgaidőszak ellenére is. Talán kissé később kezdtünk, mint mások és nehezebben, de annál nagyobb lelkesedéssel. A közös munkát pedig felelősségteljes hallgatók segítik, akik között tanító és szociálpedagógus hallgatók is vannak. Természetesen van lehetőség tanerő és segítő családtagok részvételére, csatlakozására akár a szervező csapatba is.

A táborok helyszíne a képespusztai nomád tábor, valamint a sikondai ifjúsági tábor.

Az utazás minden esetben vonattal vagy egyénileg történik Szegedről, de a helyszínen és országos szinten is lehet csatlakozni, pl. ahol megáll a vonatunk! :)

Ízelítő programokból: kirándulás, túra, tanösvény, állatok és növények felismerése, tájékozódási feladatok, strand, múzeum, cseppkőbarlang, tábori napok, vetélkedők, környezettudatos játékok, számháború,  filmvetítés, esténként csillagászati megfigyelés stb.

Tervezett időpontok: 6 nap 5 éj

2014. július 7-12. Képespuszta

2014. július 14-19. Sikonda

2014. július 21-26. Sikonda

2014. július 28- augusztus 2. Képespuszta 

Minden jelentkezőt sok szeretettel várunk!

További információ és a vezérkép forrása: http://www.titokklub.org/hirek/sajat-programjaink/68-green-days-zold-nyari-taborok-2014

http://www.titokklub.org/hirek/sajat-programjaink/68-green-days-zold-nyari-taborok-2014

Kis film: http://youtu.be/doBXem6I7xE

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.