Főoldal » Gyere a piacra az ajándékodért!

Gyere a piacra az ajándékodért!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A helyi piac előnyeit már egy korábbi cikkemben említettem. A vezérkép is onnan származik. Most egy újabb lehetőségre hívom fel a figyelmet a péntekenként Veszprémben megrendezett Csalán-História Helyi Termelői Piacon.

A Csalán Egyesület legújabb ötlete: minden piacnak lesz egy témája. Először ezen a héten, június 21-én pénteken vetünk fel egy témát “Változzunk együtt!” címmel. Érdemes elolvasni a hasnoló című kiadványunkat, amely egy gyakorlati útmutató a klímabarát hétköznapokhoz. A kiadvány megtalálható a vásárban a Csalán standján, de a linkelt oldalon is letölthető.

Ebben a témában 2 nyerési lehetőséget is kínálunk!

  1. Akik klímafogadalmat tesznek (pl. hogy helyi piacon vásárolnak, így segítenek mérsékelni a klímaváltozás ártalmait), azok között ezen a héten értékes ajándékokat sorsolunk ki.
  2. Akik beküldik nekünk a kiadványban található rejtvény helyes megfejtését, azok között a jövő héten sorsolunk ajándékokat.

Minden héten lesz téma, minden héten lesz nyeremény!

De nem csak ezért érdemes eljönni a helyi piacra. Az itt árult termékek garantáltan jó minőségűek, megbízhatók, és hozzásegítenek az egészséges és környezetbarát életmódhoz. A helyi termékekkel mindenki nyer!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.