Főoldal » Ha ismered a szabványokat…

Ha ismered a szabványokat…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma 2 állásajánlatot kínálok, mindkettő a szabványismeretre épül. Az egyik állást Dunaújvárosban, a másikat Kelet-Északkelet Magyarországon hirdették meg. Az általánosan elterjedt helytelen gyakorlat szerint ezek a cégek is rejtőzködnek, nem nevezik meg magukat az álláshirdetésben. Pedig állást hirdetni NEM szégyen…

A dunaújvárosival kezdem. A cég multinacionális autóipari beszállító vállalat, amely jelentős fejlesztést valósít meg a következő két évben. EHS specialistát keresnek, felsőfokú műszaki és munkavédelmi végzettséggel, 3-5 év tapasztalattal, angol nyelvtudással, MS Office ismeretekkel. Az állást a CVonline oldalán hirdette meg egy Exact Solutions nevű állásközvetítő cég.

Minőségirányítási és munkavédelmi munkatársat keresnek (akinek KIR bevezetéssel, tehát környezetvédelemmel is foglalkoznia kell) Kelet-Északkelet Magyarországra. Az állást egy Kelly Services nevű állásközvetítő cég tette fel a Monster (nem az energiaital, hanem az állásközvetítő) oldalára, ahonnan a Jobrapido hírlevélben kaptam meg. (Ez egy jó példa arra, hogy az álláshirdető cégek gyakran egymásnál reklámozzák az állásajánlataikat.) Az állás betöltéséhez egyetemi vagy főiskolai végzettség, minőségirányítási tapasztalat, auditori végzettség, folyamatmodellezési tapasztalat, B kategóriás jogosítvány, angol nyelvtudás és MS Office ismeret szükséges. Integrált vállalatirányítási rendszerek ismerete és olasz nyelvtudás előny. Megváltozott munkaképességűek is jelentkezhetnek.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.