Főoldal » Hogy tudunk spórolni – brikettálás

Hogy tudunk spórolni – brikettálás

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A mezőgazdaságnak is számos előnye van. Többek között ez is beletartozik és még lehetne sorolni. Mindenre megvannak az eszközök, csak többnyire nincs ki megcsinálja, nincs pénz rá vagy nem érdeke, azaz nem hoz hasznot senkinek. Mostanra remélem más lesz a hozzá állás.

Egy megújuló energiaforrások hasznosítását célul tűző vállalkozás szalmabrikettgyártó üzemet hozott létre Jászladányban.

A cég 110 millió forintos pályázati támogatással, összességében 220 millió forint beruházást valósított meg, amely egyrészt munkahelyteremtő, másrészt gazdaságélénkítő is egyben, írja a szoljon.hu. Az üzemeltetéshez két fő adminisztratív és négy fő telephelyi munkavállalót foglalkoztatnak. Az üzem óránként körülbelül ezer kilogramm, éves szinten pedig mintegy négyezer tonna szalma feldolgozását teszi lehetővé, így a várható éves árbevétel eléri a 120 millió forintot.

Forrás: http://www.alternativenergia.hu/ezzel-lehet-sporolni-a-futesszamlan/45008

Videó:

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.