Főoldal » Hogy tudunk spórolni IV.- Hőszivattyú

Hogy tudunk spórolni IV.- Hőszivattyú

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.


A tavasz közeledtével ismét sok háztartásban kerül napirendre a ház teljes körű felújítása, és visszafogott lendülettel bár, de lassan megkezdődik az építkezések szezonja is.


A felújítás, illetve építkezés előtt állóknak mindenképp érdemes fontolóra venniük az energiatakarékos hőszivattyúk alkalmazását, hiszen a hagyományos fűtési módoknál egyre magasabb költségekkel kell számolni, írja az observer.hu. A teljes körű szerkezeti felújítás, vagy építkezés előtt álló háztartásoknak mindenképpen érdemes fontolóra venniük az energiatakarékos hőszivattyúk beépítését, hiszen az emelkedő energiaárak miatt a téli fűtés a hagyományos technológiákkal egyre nagyobb anyagi terhet jelent – hívják fel a figyelmet a Panasonic szakértői. Bár a lakásépítések száma jelenleg igen alacsony szinten mozog – tavaly nem egészen 13 ezer új lakás épült Magyarországon -, azoknak, akik új ingatlan építését tervezik, mindenképp érdemes hőszivattyúba beruházni, hiszen a magasabb bekerülési költség néhány év alatt megtérülhet.


Cikk bővebben videóval: www.alternativenergia.hu

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.