Főoldal » Ipari és tudományos állásajánlatok

Ipari és tudományos állásajánlatok

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Most 2 ipari és 1 tudományos állásajánlatot mutatok be.

Hatvanba keres HSE munkatársat a Bosch. Környezetvédelmi és munkavédelmi feladatokat is el kell látni, pl. veszélyes anyagok kezelése terén, de érdekes módon a környezetvédelmi és munkavédelmi végzettség csak előny, de nem feltétel.

Elvárások:

  • műszaki főiskolai végzettség (gépész/villamos)
  • mechanikus és/vagy elektromos termékek gyártástechnológiai ismerete
  • gyártástechnológiai problémák terén szerzett tapasztalat
  • auditálási tapasztalat
  • munkavédelmi szakképesítés
  • környezetvédelmi/minőségügyi területen szerzett szakképesítés előnyt jelent
  • német és/vagy angol nyelvtudás
  • rendszerszemlélet, problémamegoldó gondolkodás

Jelentkezés: a linkelt oldalon a Jelentkezem gombra kattintva. Határidő nincs.

A Manpower nevű állásközvetítő cég a Profession.hu oldalon adott fel angol nyelvű álláshirdetést. Safety, Health and Environment Specialist állást hirdetnek egy ismeretlen cég megbízásából Budapesten.

Jelentkezés: a linkelt oldalon a Jelentkezem gombra kattintva. Határidő nincs.

A harmadik állásajánlat egy tudományos segédmunkatárs állás a Pannon Egyetemen. Ezt én is szívesen megpályáznám, a dőlt betűs szövegek az én kiegészítéseim saját képességeimről és kérdéseimről.

A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:

A kinevezett tudományos segédmunkatárs feladata, hogy részt vegyen a Limnológia Intézeti Tanszék részvételével zajló TÁMOP-4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0064 (Az éghajlatváltozásból eredő időjárási szélsőségek regionális hatásai és a kárenyhítés lehetőségei a következő évtizedekben) pályázatához kapcsolódó kutatómunkájában, ami invázió-ökológiai és ökotoxikológiai vizsgálatok végzését és kiértékelését, valamint publikációk készítését foglalja magában.

Pályázati feltételek:

§         Egyetem, A pályázó rendelkezzék szakirányú egyetemi végzettséggel és legalább megkezdett PhD tanulmányokkal Ez van, bár a megkezdett, de befejezetlen PhD tanulmányaimat 2007-2010 között teljesen más témában folytattam. Akkor lejárt a 3 éves ösztöndíj. De hogyan igazoljam?, középfokú komplex angol nyelvvizsgával, Ez is van, de inkább csak a papír…  valamint hazai és nemzetközi, lehetőség szerinti impakt faktoros publikációkkal, ill. dokumentált kutatási tapasztalattal az idegenhonos kagylók és halak ökológiája területén. Publikációs listát tudnék mellékelni, de nem halakról.

A pályázat elbírálásánál előnyt jelent:

§         Előnyt jelent, ha a pályázó rendelkezik B kategóriás jogosítvánnyal, elektromos halászgép kezelői vizsgával és gyakorlattal, motoros és vitorlás kishajó vezetői engedéllyel, valamint jártassággal R statisztikai környezetben végzett elemzésekben és ökotoxikológiai mérésekben. Ebből a jogosítvány van meg, és van egy kis ökotoxikológiai jártasságom egyetemi tanulmányaim idejéből. (Volt egy “tervezési feladat” nevű része a tantervnek, 1 éves kutatási gyakorlat, 5-öst kaptam rá, és publikációm is van belőle. Ökotoxikológiai téma volt, de nem halakról.) Tanultunk toxikológiát, és voltak statisztikai elemzések, de nem R statisztika, hanem SPSS program.

A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:

§         Kísérőlevél, Pályázat, Szakmai önéletrajz, Publikációs lista, Bizalmas személyi adatlap, Mi ez és honnan szerezhetek? Összefoglaló pályázati adatlap, Mi ez és honnan szerezhetek? Oklevél, nyelvvizsga-bizonyítvány, illetve egyéb, végzettséget igazoló okirat másolata, Nyilatkozat, Miről nyilatkozzak? 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány, Igazolás megkezdett PhD tanulmányokról Hogyan lehet ezt igazolni?

A munkakör betölthetőségének időpontja:

A munkakör legkorábban 2013. szeptember 1. napjától tölthető be.

A pályázat benyújtásának határideje: 2013. július 5.

A pályázati kiírással kapcsolatosan további információt Grób Zsuzsanna nyújt, a 06 88/624-236 -os telefonszámon.

A pályázatok benyújtásának módja:

§         Postai úton, a pályázatnak a Pannon Egyetem címére történő megküldésével (8200 Veszprém, Egyetem utca 10. ). Kérjük a borítékon feltüntetni a pályázati adatbázisban szereplő azonosító számot: 0522 , valamint a munkakör megnevezését: tudományos segédmunkatárs.

§         Személyesen: Grób Zsuzsanna, Veszprém megye, 8200 Veszprém, Egyetem utca 10. .

A pályázat elbírálásának határideje: 2013. augusztus 31.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.