Főoldal » Jelentkezz önkéntesnek a Bátor Táborba!

Jelentkezz önkéntesnek a Bátor Táborba!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A Bátor Tábor Alapítvány 2001 óta valósítja meg ingyenes élményterápiás táborait daganatos és cukorbeteg gyerekeknek.
Évente 460 gyerek táborozik velük, mintegy 450 önkéntes közreműködésével. A Bátor Tábor nem a betegségről vagy a korlátokról szól, hanem az életről, a lehetőségekről és az összetartozásról. A tábor programjai sikerélményt nyújtanak a gyerekeknek, ami növeli önbizalmukat és önértékelésüket, ezáltal megerősödve, bátrabban térhetnek vissza a hétköznapokba.

A tábor mozgatórugói az önkéntesek (tábori néven cimborák). Feladatuk a vidám, bátorító atmoszféra megteremtése, és színvonalas programok szervezése a gyermekek számára.

Ha szeretnél önkéntesnek jelentkezni a 2013-as nyár tíznapos táboraiba, 2013. február 17-ig megteheted!

Kiemelten keresünk fotós programra olyan önkénteseket, akik szívesen tartanának gyerekeknek fotós foglalkozást, illetve technikai tudásukkal, kreativitásukkal, a fotózás területén szerzett tapasztalataikkal hozzájárulnának a nyári táborok programjainak lebonyolításához.

Röviden a programról: A táborban a fotósok két szerepben vannak jelen: egyrészt járnak-kelnek a táborban és folyamatosan kattintgatva megörökítik a gyerekek fontos pillanatait, másrészt pedig fotós foglalkozásokat is tartanak, ahol általában a szabadban készítenek tematikus fotókat, valamint a laborban próbálnak ki valamilyen fotós technikát (pl. fotogram készítése, fényfotózás, a digitális fotózás rejtelmei).

Ezen kívül sokféle feladatkör van még, amit a Bátor Tábor kínál nyári táboraiban. Itt kipróbálhatod magad önkéntesként, te is hozzá tehetsz valami fontos és hasznos dologhoz!

 

Forrás:

http://www.batortabor.hu/

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.