Főoldal » Karton rádió iPhone-hoz

Karton rádió iPhone-hoz

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Első nekifutásra felmerülhet a kérdés, hogy kinek kellene egy ilyen rádió, ha van iPhone-ja?

Nos, a legviccesebb az egészben az, hogy a gyártó SUCK UK sincs igazán tisztában a rádió céljával. A szerkezet újrahasznosítható, és csak egy kartonlapból lett összehajtogatva. Ez persze szép és jó, de akkor is… minek? Ha valaki rendelkezik egy iPhone-al, az azon fog rádiót hallgatni, ha egyáltalán hallgat, ugyanis a több gigabájt tárhelyre rakunk fel saját zenéket, malyek a kedvenceink. A retro részét aláírjuk, de vajon megéri-e csak a retro feeling miatt venni egy ilyet? Ha esetleg rászánnád magad a kartonrádió beszerzésére, a következő honlapon be is szerezhető egy.

Igen. Ma már egy ilyen multifunkcionális telefonnál ez viccesen hangzik. Már nekem is olyanom van, érintő képernyő, mp3-mp4 lejátszás stb… Ezek után senkinek nem jut az eszébe ilyet venni. De otthonra véleményem szerint tökéletes lenne és a komplett hifiberendezést, vagy rádióvásárlást meg lehet vele spórolni. Nem kell ár annyit költeni, azaz több tízezre. Én, személy szerint ilyenre már nem költök pénzt, hogy hifiberendezést, vagy TV-t, DVD lejátszó vegyek, hiszen a számítógép monitorok LCD-sek tvt lehet rajtuk nézni, zenét hallgatni stb, ugyanígy a laptop is elegendő hozzá. Viszont a tudatos vásárlás, fenntartható fejlődés érdekében inkább ezt válasszuk!

Forrás: http://www.alternativenergia.hu/karton-radio-iphone-hoz/44266

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.