Főoldal » Kolontár 2013_avagy mit mond a szakértő?

Kolontár 2013_avagy mit mond a szakértő?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

“A vörösiszap-katasztrófa nem a X-es tározó építőanyagának, a salakpernyének a tulajdonságai miatt következett be – mondta a tanúként meghallgatott szakértő a vörösiszap-katasztrófa ügyében indított büntetőper szerdai tárgyalásán a Veszprémi Törvényszéken.” – olvasható az info Ajka.hu 2013. július 10 -i számában “Iszapömlés – Szakértő: a katasztrófa nem a tározó anyaga miatt következett be.”  – címmel.  

Igazából itt roppant komoly szakmai felelősségekről szól már a történet. Mert a gátszakadás megtörtént, az iszapkatasztrófa bekövetkezett, minden emberi és környezetet érintő következményével együtt. A tanulságokat talán leszűrték az illetékesek. (?) A bírósági bűntetőper folyik – a “színjátéknak” még koránt sincs vége. (a “színjáték” kifejezést, ne rossz értelemben véve értsük most, ha lehet – én sem annak szántam).

Az jó, hogy hírek jönnek erről is. Tehát a teljes hír itt olvasható –>  http://www.infoajka.hu/hir_olvas/permalink:iszapomles-szakerto-a-katasztrofa-nem-a-tarozo-anyaga-miatt-kovetkezett-be-2013-07-10-172248/

vezérkép az idézett cikkből!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.