Főoldal » Környezetvédelmi bloggertalálkozó Pécsett

Környezetvédelmi bloggertalálkozó Pécsett

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Szakterületi híreinket ezentúl ide teszem fel, mert hol is lehetne jobb helyen egy szakterületi hirdetés, mint egy környezetvédelmi imázsblogban? A szakterület híreihez ezentúl ezt a képet használom: ez egy általam tervezett félhivatalos szakterületi logo.

A lényeg: 2013. július 13-án szakterületi bloggertalálkozó lesz Pécsett. 10:30-kor találkozunk a buszpályaudvaron, majd elindulunk kirándulni. A bloggertalálkozóra a busz- és vonatmenetrendeket a levelezőlistán és Facebook csoportunkban is közzétettem. (Azoknak néztem a lakóhelyükről Pécsre buszt és vonatot, akik az előző, március 23-ai szakterületi találkozó óta már legalább 1 bejegyzést írtak.) Aki még szeretne jönni, az itt kérheti hozzászólásban, hogy nézzek utána a menetrendnek.

Túravezető egy kiváló pécsi bloggerünk, s@so, azaz Sashegyi József (a Bányászat és rekultiváció szakág vezetője), díszvendég: Kollát Gyula, aki több szakterületen (Turizmus és vendéglátás, Természettudomány, Bölcsészettudomány) ír érdekes és színvonalas blogokat. Most is – mint mindig – szívesen látjuk a Természettudomány szakterület bloggereit is.

Az előző találkozó óta eltelt időszak legjobb bloggereit természetesen most is oklevéllel jutalmazom.(Egyelőre én sem tudom, hogy ki milyen oklevelet kap, de vannak már sejtéseim, hogy ki az az 5-6 ember, akiket mindenképpen megjutalmaznék…)

Jó szórakozást kívánok mindenkinek a találkozóhoz! Aki lemarad, nem tud eljönni szombaton, azt szívesen látjuk majd ősszel a Dunától keletre megrendezendő újabb találkozón. (Erről a találkozóról még nem tudok többet.)

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.