Főoldal » Kutatók éjszakája hetedszer

Kutatók éjszakája hetedszer

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Szeptember 28-a éjszaka ismét előbújnak titkos laboratóriumaikból a kutatók, hogy megmutassák találmányaikat, eszközeiket, meséljenek munkájukról az arra kíváncsiaknak. Teszik mindezt közérthető, szórakoztató, néhol játékos formában, hogy kicsik és nagyok egyaránt közelebb kerülhessenek a kutatói munkához.

A programsorozat győri állomásán elsősorban régi tanárom, Dr.Szigeti Cecília előadására szeretném felhívni a figyelmet. A Széchenyi István Egyetem A2 termében 18:30-tól, majd a B3 termében 21 órától arra keresik a választ,hogy mitől felesleges egy termék. Mindezt megfűszerezik játékos vetélkedőkkel, termékbemutatóval és néhány speciális gyűjtemény bemutatásával.

Természetesen ezen kívűl számtalan érdekesség várja az érdeklődőket, többek között a politika és a futball kapcsolatáról, az elektromos autókról, a nukleáris energiáról valamint az olimpiáról, lesz akadályverseny, Eu sarok és tudományos játszótér és természetesen idén is mehetnek csillaglesre az érdeklődők…és még sok minden más :)

Részletes információk az országos helyszínekről és programokról:

http://www.kutatokejszakaja.hu/2012/KE2012/3/

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.