Főoldal » LAST MINUTE Környezettudatos szemináriumon való részvétel RÓMÁBAN holnaptól 100%-os költségtérítéssel!!!

LAST MINUTE Környezettudatos szemináriumon való részvétel RÓMÁBAN holnaptól 100%-os költségtérítéssel!!!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az Útilapu Hálózat jóvoltából most lehetőségetek adódhat 4 napra Rómába utazni egy környezetvédelmi szemináriumra, ráadásul 100%-os útiköltség térítéssel és teljes ellátással (ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy mivel az EU-s pályázatok utófinanszírozással történnek, előreláthatólag fél éven belül visszautalják nektek az utazási költségeket, a szállás és az étkezés pedig ingyenes). A jelentkezés extrém sürgős, mert legkésőbb holnap el kell indulni. Szóval hívjatok és kezdjetek csomagolni!

A tábor témája:

“The activities aim are to develop with the participants the topic of the interplay between the current economic and ecological crises and a creative response from the young generations. The participants will be encouraged to share the situations of the respective countries and exchange best practices toward a sustainable local and global development

Participants will have the opportunity to meet concrete experiences and projects developed in Rome, as examples of valid alternatives that focuses on sustainable ways of life.”

A projekt részletes leírását a csatolt dokumentumban találjátok. A lényeg, hogy ez a találkozó/szeminárium egy november 5-15 között tartandó római tábor előkészítő megbeszélése, melyen most a csoportvezetők vesznek részt. Így ha szeretnétek részt venni, akkor jó lenne, ha azt is vállalni tudnátok, hogy ebben az időszakban csoportvezetőként szintén részt vesztek a táborban, amelyre azt hiszem majd 70%-os utiköltségtérítés és teljes ellátás vonatkozik majd (ennél kevesebb biztos nem, de előfordulhat, hogy oda is 100%-os lesz a térítés).

Ha érdekel benneteket a felhívás, akkor a további részletekért keressetek a

06-30-626-2607-es számon rögtön, mert legkésőbb holnap el kell indulni! Sajnos az idő sürget, de olyan lehetőség, hogy ingyen Rómában tölthess 4 napot (egy, egyébként csodálatos helyen – az SCI Italy központjában) azt hiszem, ritkán adódik!

Üdv:

Kocsis Zoltán

Útilapu Nemzetközi Építőtábor Hálózat

Board tag

Gaia – Fenntartható Életért Munkacsoport Koordinátora

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.