Főoldal » Lenny Kravitz

Lenny Kravitz

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

   Lassan egy hónapja nem írtam kicsiny blogomban. Sajnos az élet úgy hozta, hogy legkisebb gondom nagyobb volt ennél. De eztán igyekszem figyelni, hogy ilyen ne forduljon elő.

   Most egy olyan hírt tennék közzé, amit tegnap olvastam a már oly sokszor emlegetett napilapban: Lenny Kravitz, az általam igen kedvelt zenét játszó zenész, UNICEF tag lett. Csatlakozott ugyanis ahhoz a mozgalomhoz, melynek célja, hogy megmentsék és minőségivé tegyék az emberek vizét szerte a világon. Céljuk, hogy tiszta ivóvizet és megfelelő egészségügyi ellátást biztosítanak a rászorulók számára.
    Ez azért is fontos, mert a nem megfelelő higiénia, a nem megfelelően tiszta ivóvíz komoly veszélyt jelent a gyermekek (és persze a felnőttek) egészségére, életére. A fertőzött víz ugyanis számos betegség okozója lehet.
   Érdekesség, hogy a gyerekek többsége lány, akik sokszor iskolába sem mennek azért, mert az ő feladatuk, hogy vizet hordjanak a család számára.

    Tudom, hogy a mozgalom már régóta létezik, és tevékenykedik a világban. Továbbá mindig öröm, ha egy híres ember, mondhatni celeb, az ismertségét egy jó ügy mellé állva kamatoztatja.

   Külön örülök, hogy Lenny is egy jó ügy mellé állt, és csak remélem, hogy a jövőben sok követője lesz még.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.