Főoldal » Mennyi mindent nem tudunk…

Mennyi mindent nem tudunk…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Az elmúlt hónapban mondhatni megszűntem létezni az oldalon. Ilyen a szakdolgozat írás hajrá időszaka:) de már kezdem látni a hulladékhegy túloldalát, ezért újra itt vagyok.

Dolgozatom témája mi más lehetne, mint a települési hulladékgazdálkodás. Eléggé kis településen élek, a maga 1672 lakosával. De mit tehet az ember, ha ilyen helyre születik? megpróbálja kihozni belőle a legtöbbet.  Mint aktív környezetvédő így is próbálok tenni minden nap. Viszont, ha az ember olyan információkról szerez tudomást, ami nem feltétlen pozitív kicsit elszomorodik. 

Hogy miért nem lehet egy kis településen közel olyan szinten a hulladékgazdálkodás, mint egy városban? Miért nem fogékonyabbak az emberek az új dolgokra, megoldásokra, lehetőségekre? Miért elégedettek azzal, ami éppen van és miért nem szeretnének rajta változtatni? 

Megannyi kérdés fogalmazódott meg bennem ezalatt az egy hónap alatt a témával kapcsolatban. Többre válaszolni is tudtam, viszont van ami mostanra is csak kérdés maradt…de nem adom fel. 

Valamint a megszerzett tudással mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a jelenleg kissé elmaradott térség elmaradott települése felvirágozhasson. Hiszen még tavasz van! Itt az ideje a megújulásnak. 

A feltett kérdések azonban nem kis volumenűek és nem is kifejezetten csak erre a településre vonatkoznak. Ezért a következő napokban különböző blogbejegyzések keretében felteszem ezeket a kérdéseket, hogy mindenki meg tudja adni rá a saját válaszát:) és ismerje jobban a települést, ahol él. 

 

 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.