Főoldal » Mutogat rád…

Mutogat rád…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Bonyolódik a helyzet az új pécsi hulladékudvar építése körüli “nem is olyan egyértelmű” helyzetek miatt. No és kőkeményen megindult az egymásra mutogatás is természetesen.

Most már pénzről is szó van. Nem kis pénzről, cirka 100 millióról akár, és ezt – még az is könnyen előfordulhat, hogy a városlakóknak kell valahogy leszurkolni majd.

Két korábbi bejegyzésben beszámoltam ( Akkor sem! Azért se!(?) és Csakazértse! címekkel ) arról, hogy a Pécs melletti Postavölgy környezetében épülne a város második hulladékudvara – ami nagy lakossági tiltakozást váltott ki. Postavölgy nem szemétdomb – feliratú molinóval tiltakoztak jó páran, és azóta történt egy lakossági fórum, ahol az építés ideiglenes leállítását jelentette ki a terület országgyűlési képviselője. A vizsgálódások elvégzéséig.

És most kiderült, hogy ez az akció sok – sok milliójába kerülhet a városnak. “Ha új helyen kellene építeni az udvart, azt már nem finanszírozná az Unió és a nagyjából 100 millió forintos pluszköltséget a Mecsek-Dráva Önkormányzati Társulásnak kellene biztosítania. Pontosabban Pécsnek, hiszen az eredetileg engedélyezett és elfogadott projektet “rúgná fel” a város.” (pécsma.hu)

A fenti sorokat a pécsma online folyóirat mai cikkéből ollóztam. A teljes cikk itt olvasható.  Hulladékudvar: 100 milliót bukhat Pécs. Kérem olvassák el Bóka Máté rövid írását. Akinek van hozzá kedve és főképp “gyomra” olvasson bele a cikkhez írt hozzászólásokba… 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.