Főoldal » Néhány újabb állás

Néhány újabb állás

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Több állást is találtam, egyeseket lehet, hogy már meghirdettem, másokat még biztosan nem, de néha nehéz megmondani, melyik hirdetés ugyanaz és melyik más.

Először egy olyan, amiből biztosan csak 1 van: egy Rehau nevű, visszapillantó tükröket gyártó cég keres EHS koordinátort a Győrben épülő gyárukba 5 év tapasztalattal.

De van más is, ugyanabból a megyéből. Ez pl. majdnem biztosan ugyanaz a mosonszolnoki EHS-koordinátor állás több helyen: Itt megnevezik a települést is, nem csak a megyét, de nem nevezik meg a céget. Itt csak a megyét nevezik meg. És mivel ez is Győr-Moson-Sopron megye és autóipar, nehéz megkülönböztetni a győritől, ha nem nevezik meg a települést és a megyét. Akkor talán az a legfőbb támpont, hogy az egyikhez 2 év, a másikhoz 5 év tapasztalat kell.

Távolabbról is tudok állást ajánlani, ezt EHS Officernek hívják, és angol nyelvű a hirdetés.

Visszatérve hazánkba, Pest megyébe, Nagykátára keresnek szennyvízzel kapcsolatos munkára projektmenedzser asszisztens és projektmenedzser állásokra munkavállalót. Környezetmérnöki végzettséget és 1-3 év tapasztalatot kérnek.

Budapesten angol nyelvű hirdetésben keresnek jelentezőket EHS Manager állásra. De ugyanilyen munkakörben Bács-Kiskun megyébe is várnak embereket, szintén angol nyelvű hirdetésben.

Ennyi állás közül szinte mindenki tud választani…

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.