Főoldal » Sok állásajánlat környezetvédőknek

Sok állásajánlat környezetvédőknek

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

4 konkrét állást és 2 állásbörzét ajánlok környezetvédelmi szakembereknek.

Állások:

  1. Minőség- és környezetirányítási rendszermérnököt keres egy meg nem nevezett Veszprém megyei elektronikai cég a Tesk tanácsadón keresztül a Jobline honlapján. ISO szabványokat kell ismerni, iparban szerzett gyakorlat, projekt irányítási tapasztalat, kommunikációs angol nyelvtudás és felhasználói szintű számítógépes ismeret szükséges.
  2. A MOL csoport meglepő módon egy angol nyelvű álláshirdetést adott fel a Profession.hu oldalon. “Environmental manager” (magyarul: környezetvédelmi menedzser) munkakörbe keresnek ember Budapestre. Környezetvédelmi diploma, 5 év gyakorlat, vezetői engedély, MS Office ismeret, és magas szintű angol nyelvtudás szükséges.
  3. Környezetmérnököt keres gyártó céghez Székesfehérvárra egy 1000 fős, külföldi tulajdonú, autóiparnak beszállító cég a Hire-One állásközvetítőn keresztül a CVonline oldalon. Környezetvédelmi diplomát, 2 éves környezetvédelmi vagy munkavédelmi tapasztalatot és kommunikációs szintű angol nyelvtudást kérnek. Munkavédelmi végzettség és autóipari szabványok ismerete előny. ISO 14001 rendszer működtetése a munkakör része.
  4. Zöld követet keres Budapestre a Greenpeace, adományszervező munkakörbe. Középfokú végzettség, felhasználói számítógépes ismeretek és fogékonyság környezetvédelmi ügyek iránt: csak ennyi kell hozzá. Értékesítői tapasztalat és civil szektorban szerzett tapasztalat előny.

Állásbörzék:

  1. Még néhány óráig (ma éjfélig) elérhető a Profession.hu virtuális állásbörze a következő linken: http://borze.profession.hu/. Regisztráció után megtekinthetők az állások, nem csak környezetvédelmi területen.
  2. Szeptember 26-27-én (jövő hét szerda-csütörtök) HVG.hu állásbörze lesz a SYMA csarnokban Budapesten. A HVG üzemelteti a Jobline állásportált is, feltehetőleg az oldalon kínált állásokat lehet megtalálni a börzén is. A személyes megjelenés előnye: lehet kérdezni az állásokról, és közvetlenül a munkáltatónak lehet leadni az önéletrajzunkat! A börze ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a http://www.hvgallasborze.hu linken lehet.

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.