Főoldal » Székesfehérvár környezettudatos város

Székesfehérvár környezettudatos város

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Székesfehérvár környezettudatos város. Nyilván ezért jelent meg egy nap 2 környezetvédelmi álláshirdetés az interneten ebből a városból.

Az első egy névtelen, autóiparnak beszállító cég ajánlata. (Nem szeretem, ha nem nevezik meg a céget… Ilyenkor itt sem tudom hitelesen tájékoztatni az állásra vágyó olvasókat. Nem is tartom tisztességesnek a titkolózást és nem is látom értelmét. Ha ilyen céghez pályázom, akkor olyan inger támad bennem, hogy a névtelen cégnek én is névtelen önéletrajzot küldjek, amit persze még soha nem mertem megtenni…) 2 éves tapasztalatot kérnek hozzá (gyártó, termelő környezetben): http://www.cvonline.hu/job/show?id=433571&utm_source=jobalert&utm_medium=mail&utm_campaign=cvo.

A másik ajánlathoz munkavédelmi képesítés is kell, és ez is egy autóipari cég, de nem hinném, hogy ugyanaz, mert különböző feltételeket látok a két hirdetésben. (Többek között ezért is lenne fontos megnevezni a munkáltató céget…) http://www.cvonline.hu/job/show?id=433573&utm_source=jobalert&utm_medium=mail&utm_campaign=cvo

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.