Főoldal » Te hogyan spórolsz az energiával ?

Te hogyan spórolsz az energiával ?

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

 

Akkor keletkezhet a legkevesebb kár a természetben, ha a meglévő energiaforrások hasznosítását ésszerűen, körültekintően és tervszerűen valósítjuk meg.

 

 Az ELMŰ-ÉMÁSZ az ARC közreműködésével kreatív óriásplakát pályázatot hirdet!

Közös álmunk, az igazi rezsicsökkentés hatékonyan csak hosszú távon és kreatívan teremthető meg. Neked vannak ötleteid arra, hogy hogyan kellene csökkenteni az energiafelhasználást? Lehetsz okos, vagy lehetsz kritikus. Lehetsz komoly, vagy lehetsz vicces. Lehetsz szakember, vagy lehetsz műkedvelő. Lehetsz műszaki, vagy lehetsz lírai. Döntsd el, találd ki és mutasd meg egy képen nekünk! Küldhetsz fotót, rajzot, szöveget, bármit a kapcsolási rajztól az olajfestményig.

Számít, hogy milyen jövőt teremtünk magunknak, mert abban fogunk élni. Ahhoz, hogy a jövőnket tervezni tudjuk, kell egy brainstorming. Tekintsd ezt annak, hiszen a legelszálltabb ötletek a legnagyobb eséllyel versenyeznek!

Pályázz, és mutasd meg kreatív, ötletes, vicces vagy komoly elképzeléseidet az energiatakarékosság jövőjéről!

A pályázat kiírói 3, a zsűri által kiválasztott nyertest hirdetnek, valamint a zsűri által kiválasztott 50 alkotásból az online közönségszavazás eredményeként 1 nyertest. A 4 nyertes pénzdíjban részesül. A díj további részét képezi, hogy a díjazott alkotások az ELMŰ-ÉMÁSZ köztéri, óriásplakát felületein Budapesten, Pest megyében és Kelet-Magyarországon 100 példányban, 2013 októberében bemutatásra kerülnek.

 

Díjak

A pályázat kiírói 3, a zsűri által kiválasztott nyertest hirdetnek, valamint a zsűri által kiválasztott 50 alkotásból a közönségszavazás eredményeként 1 nyertest.

    • 1.díj: bruttó 200.000 Ft

    • 2.díj: bruttó 150.000 Ft

    • 3.díj: bruttó 100.000 Ft

    • Közönségdíj: bruttó 100.000 Ft

A pályázatok leadási határideje: 2013. augusztus 13., kedd éjfél

A pályázat feltételeiről bővebb információ az  www.aram.hu/tehogyansporolsz oldalon található.

Forrás:

http://www.hbkik.hu/upload/hbkik/energia-solar.jpg

http://palyazatok.org/page/2/

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.