Főoldal » Természet szolgálatában

Természet szolgálatában

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Természetvédelmi tervem egy újabb állomásához érkezett. Ennek neve a “Természet szolgálatában“, melyet a facebookon az alábbi linkre kattintva könnyen megtalálsz (https://www.facebook.com/termeszetszolgalataban?fref=ts). Az oldal ötletekkel segít mindazoknak, akik tenni szeretnének egy jobb, élhetőbb, fajgazdagabb környezetért. Mindamellett hazánk természeti értékeit mutatom be hétről hétre. Az oldal még csak bő két hete létezik, de már is 700 feletti a kedvelések száma, mely megtisztelő és nagy öröm.

Az oldal célja, hazánk természeti értékeinek bemutatása mellett, azok megőrzése is. 
Magyarország a Kárpát-medence szívében helyezkedik el, világ szinten is egyedülálló flórájával, faunájával. Sajnos azonban egyre nagyobb gondot okoz az élőhelyvesztés, amit az emberi tevékenység eredményez. Fajaink jelentős része kompromisszumot kötött az emberrel, s bizonyos szinten elviselik annak jelenlétét. Te is nagy segítség lehetsz őshonos növényink és állataink számára. Ha a jó szándék benned megvan, de tanácsra van szüksége, akkor írj, kérdezz, vagy csak figyeld az oldalon gyarapodó ötleteket. Cikkeim, fotóim mellett más ötletek is megjelenítésre kerülnek, melyek a célt szolgálják.

Köszönöm erőfeszítéseidet a természet nevében is! Várom ötelteidet! Mert a közös kommunikáció a nemes célt előrébb viszi.

Az oldal szerkesztője: Lenner Ádám

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.