Főoldal » Újabb ajánlatok minden környezetvédelmi területen

Újabb ajánlatok minden környezetvédelmi területen

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Most sok állásajánlatot sorolok fel, ezért tényleg csak felsorolás szintjén írom ide, de a munkakör neve, a munkáltató neve (ha kideríthető), a hely, a jelentkezési határidő (ha van) és a hirdetés linkje mindig benne lesz az ismertetőben.

  1. Pécsi cég hirdet környezetmérnök állást pécsi és budapesti irodájában. A cég neve nem derül ki, határidő nincs.
  2. EHS leader állást hirdet Ózdon a GE Energy Management nevű cég (a General Electric energetikai cége). Jelentkezési határidő nincs.
  3. Névtelen autóipari cég keres EHS vezetőt munkavédelmi végzettséggel, jelentkezési határidő nélkül Jász-Nagykun-Solnok megyei munkavégzésre.
  4. Az előzőhöz hasonló (talán ugyanaz máshol is meghirdetve) szintén autóipari EHS vezető állást is találtam.
  5. Tatabányára keres a GE Water&Power (a General Electric vízügyi vállalata) Commissioning Engineer munkakörbe szennyvíztisztításhoz értő mérnököt, és előny, ha az elektronikához is ért a jelentkező. (Ez csak félig környezetvédelmi állás, de a munkakör részei az EHS feladatok is, és a szennyvíztisztítás is környezetvédelmi tevékenység.) Jelentkezési határidő nincs.
  6. VM Közép-Magyarországi Agrár-szakképző Központ, Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola, Kollégium és VM Gyakorlóiskola, Budapest keres 1 fő környezetvédelem szakos tanárt budapesti munkavégzésre, 1 éves határozott időtartamra. Jelentkezési határidő: július 22.
  7. Hulladékkezelő cég hirdet SAP EHS Consultant állást jelentkezési határidő nélkül. A munkavégzés helye München, Németország.

Ennyi környezetvédelmi állásból már lehet válogatni…

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?