Főoldal » Változatos ajánlatok innen-onnan

Változatos ajánlatok innen-onnan

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

Ma 5 különböző állásajánlatot mutatok be, különböző tájakról, különböző nyelveken, különböző típusú munkahelyeken, különböző célcsoportoknak.

Az első egy magyar nyelvű állásajánlat a Profession.hu oldalon Budapestről, azon belül Csepelről. Egy meg nem nevezett budapesti szolgáltató nagyvállalat jelentéskészítő mérnököt keres, lehet környezetmérnök is. 3 év vízzel vagy szennyvízzel kapcsolatos tapasztalatot kérnek. Programozási tapasztalat szükséges, beruházási tapasztalat és angol nyelvtudás előny.

2 angol nyelvű álláshirdetést is ajánlok. Az egyik egy Bács-Kiskun megyei EHS Manager állás egy névtelen cégnél a Hays állásközvetítőn keresztül. A másik egy külföldi állás Manchesterben (Nagy-Britannia), European Environment, Health and Safety Manager beosztásban.

Diákmunkát is tudok ajánlani egy meg nem nevezett cégnél. Automatizálási mérnök, villamosmérnök, környezetmérnök, vegyészmérnök, gépészmérnök hallgatókat keresünk hosszú távú diákmunkára Fejér, illetve Veszprém megye területére. Feltétel: nappali tagozatos hallgatói jogviszony. Jelentkezni lehet e-mailben fényképes önéletrajzzal.

És végül, de nem utolsósorban felteszek ide egy hasonló munkát, mint amit itt, a Felsőfokonnál végzünk, szakmai cikkírás akár környezetvédelmi területen is. Talán ők a konkurencia? Nem tudom, de szövegírókat keresnek 0,2 Ft/karakter munkadíjért.

Online matematika kurzusok felső tagozatosok számára

3 csomagajánlattal készültünk a felső tagozatos diákok számára. Az online kurzusok nem csak a felvételire, de akár már az érettségire való készülésben segítséget nyújthatnak. Válaszd ki, hogy melyik csomagban rejlő tudásra van most a legnagyobb szüksége gyermekednek.
RÉSZLTEKÉRT KATTINTS IDE

KIEMELT AJÁNLATOK

KÉPES VAGY RÁ!
MATEKZSENI SZÜLETIK!
TE IS OKOS VAGY!
 

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

HOZZÁSZÓLÁS

Ha nem hagy nyugodni az, amit a cikkben olvastál, akkor nyugodtan írd meg kérdésed vagy észrevételed kommentbe. Így szerzőnk könnyen tud neked válaszolni.

Vélemény, hozzászólás?