Főoldal » Vedd fel a kesztyűt újra!

Vedd fel a kesztyűt újra!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.

A belterületek megtisztítását tűzte ki célul idén aTeSzedd! – Összefogás a tiszta Magyarországért mozgalom. Az ország legnagyobb hulladékgyűjtési akcióját június 2-án reggel 8 és este 6 óra között rendezi meg közösen a Vidékfejlesztési Minisztérium, a Belügyminisztérium, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium, az Országos Hulladékgazdálkodási Ügynökség és az Országos Polgárőr Szövetség. A szervezők ebben az évben is várják a vállalatok, önkormányzatok, iskolák, civil szervezetek, egyéni önkéntesek jelentkezését!

Fogjunk össze és tisztítsuk meg köztereinket a hulladéktól június 2-án, szombaton a TeSzedd! 2012 – országos hulladékgyűjtési napon!

Ha még nem jelentkeztél, itt megteheted. A regisztrációs időszak május 30-án, 16.00 órakor zárul. Az ezt követő napon értesítünk arról, hogy hol van a hozzád legközelebb eső találkozási pont, ahol június 2-án újra felveheted a kesztyűt.

Ha belterületen nagy mennyiségű hulladékot észlelsz, kérjük, hogy bejelentésedet minél hamarabb tedd meg itt, hogy gondoskodni tudjunk a szükséges zsákok és kesztyűk helyszínre szállításáról.

Találkozunk június 2-án!

MEGOSZTÁS

Ha tetszett a cikk, akkor nyugodtan oszd meg ismerőseiddel, valószínű ők is örülni fognak neki.